El barri de Cerdanyola, on es va produïr la baralla
El barri de Cerdanyola, on es va produïr la baralla

capgros.com / ACN

Brot de coronavirus al barri de Cerdanyola de Mataró

Sis membres d'una mateixa unitat convivencial han donat positiu en coronavirus al barri mataroní, i estan confinats al seu domicili

S'ha detectat un rebrot de la Covid-19 al barri de Cerdanyola de Mataró. Així ho han confirmat fonts municipals a l'ACN, que han assenyalat que les persones afectades són sis membres d'una mateixa unitat convivencial. L'Ajuntament apunta que els contagiats es troben confinats al seu domicili i indica que s'han activat tots els protocols necessaris per fer-ne el seguiment pertinent i assegurar que es troben en bones condicions. Actualment hi ha 11 positius a Mataró i cap ingressat a l'Hospital.

S'ha desinfectat les zones comunes del bloc de pisos on viuen els contagiats

Com a mesura preventiva, l'executiu local ha decidit desinfectar les zones comunes del bloc de pisos on resideixen els infectats. En aquests moments Mataró té una taxa de transmissió del coronavirus de 0'9 casos per cada 10.000 habitants. Aquesta dada s'ha donat a conèixer durant el Comitè Tècnic d'Emergència que s'ha reunit aquest dimecres per fer segument dels casos de Covid-19 que es van reportant al sistema sanitari.

La taxa de transmissió actual a la capital del Maresme es considera per sota de les xifres de risc, però des de l'Ajuntament es convida a no baixar la guàrdia i seguir tots els protocols de seguretat. En especial, portar mascareta en pràcticament totes les circumstàncies, rentar-se les mans i mantenir la distància de seguretat.

11 positius comptabilitzats a Mataró

En total hi ha comptabilitzats un total d'11 positius a tot el municipi, i segons les darreres dades facilitades pel Consorci Sanitari del Maresme, no hi ha cap ingressat per aquesta malaltia a l'Hospital de Mataró. En els darrers dies el servei d'urgències de l'Hospital tampoc ha atès cap cas positiu. Per aquest motiu es considera que la situació a Mataró encara no és alarmant, ja que malgrat l'augment de casos respecte a les darreres setmanes, les xifres estan molt lluny de la dels grans rebrots experimentats al Segrià o a l'Hospitalet de Llobregat

Arxivat a:

Comentaris (3)

Geoffrey Fa 11 mesos
Yes, recklessness, by people working in cafes and bars, just walk down a street in the last week and its incredible the numbers without wearing masks correctly.
Jesus Fa 11 mesos
Les santes se debería de anular si o si es un risc molt alt y es podría descontrola tot. Y per controlar mes si se anulen policía local y mossos cada persona aurian de estar a casa seva
Marian Fa 11 mesos
Amb aquestes perspectives, no trobo gens adient celebrar "les Santes", és buscar el que no tenim gaire (encara). Crec que l'Ajuntament s'hi hauria de replantejar, a veure si després ho haurem de lamentar!
anna Fa 11 mesos
estic totalment d'acord. Cal exposar-nos a aquest risc ??? Tot apunta que és una imprudència i una irresponsabilitat.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive