Dia 22 Les Santes Dissantes. Foto: R.Gallofré
Dia 22 Les Santes Dissantes. Foto: R.Gallofré

Unes Dissantes sensacionals amb més de 7.000 persones

El parc Vell s’omple a vessar durant 16 hores de Dissantes, des del migdia fins a la matinada

Patrocini

Les desenes Dissantes de la història van tornar al Parc Vell per reiterar una altra vegada el que Mataró sap, cuida i propicia: que la festa de la inclusivitat de la Fundació el Maresme és un tresor i cada any repeteix esquema i requesta. Aquest cop la festa se’n va anar fins a les 16 hores de durada, del migdia fins a la matinada, amb la pista plena a vessar especialment al vespre, nit i fins les quatre. Una primera nit de Santes al Parc. 

La novetat era la Festa d’Aniversari d’en Santi: tota la ciutadania entrega a la icona de la diversitat un puzzle de 10.000 peces com a regal per als seus 10 anys de camí. En Santi també fa el seu: regala tres premis entre totes les persones participants: una Nit amb esmorzar a l’Hotel Atenea, un menú de migdia al Bar del Cafè Nou i un lot de productes Santi. 

Dia 22 Les Santes Dissantes. Foto: R.Gallofré
Dia 22 Les Santes Dissantes. Foto: R.Gallofré


5.000 persones ballant el Jo soc com tu

Espectacular acollida, la que ha tingut aquesta desena edició de les Dissantes, que ha tornat al Parc Central Vell arrencant per primer cop arrenca al matí, pujant de 12 a 16 les hores totals de programació en el marc de la Festa Major de Mataró. La variada i completa programació de les Dissantes, pensada per fer gaudir a tots els públics, continua guanyant adeptes, i tot gràcies al seu tarannà divers i inclusiu, a les 7 hores de concerts solidaris d’assistència gratuïta, i al multitudinari ball del Jo soc com tu, frase emblema de l’Entitat.

Entre 4.500 i 5.000 persones creen una mareja blava a la Flashmob del Jo Soc Com Tu 2023, el moment més àlgid de les Dissantes Familiars. Com sempre, amb una coreografia amb llengua de signes creada per Dan InVitro i enguany sota els ritmes jamaicans dels Boom Boom Fighters & Cookahp P.
 
Sabana, Boom Boom Fighters, Pony Pisador i Angangas protagonitzen la Nit de Concerts d’aquestes Dissantes. Els Boom Boom Fighters encerten tancant el seu espectacle repetint el Jo Soc Com Tu sobre l’escenari i no deceven els dos plats forts de la Nit de Concerts, Pony Pisador i Angangas, que enlluernen el públic en la gran Festa de la disCapacitat, organitzada per la Fundació el Maresme en el marc de Les Santes de Mataró.
 
Aquestes desenes Dissantes també passaran a la història per assolir un rècord a nivell de voluntariat, abocant-s’hi 300 persones, el gran pilar de la seva organització.
 

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive