Notícies relacionades
https://youtu.be/oSotRE1DU9A

Així es balla el ‘Jo sóc com tu’ de les Dissantes 2023

La cançó de les Dissantes ja té tutorial per a la gran flashmob del 22 de juliol i videoclip de la versió de Boom Boom Fighters & Cookah P

El ritual propi de les Dissantes va completant-se i a un mes i escaig de la gran festa del 22 de juliol la Fundació Maresme ja ha presentat el vídeo-tutorial del ‘Jo soc com tu 2023’ i el videoclip`especial del grup d’aquest any, els Boom Boom Fighters. Ara doncs la pilota passa a la teulada dels milers de mataronins que de ben segur tornaran a respondre a la crida per aprendre a ballar col·lectivament la ‘flashmob’ de les Dissantes que esdevé any rere any una de les millors imatges de Les Santes.

El ‘Jo soc com tu 2023’ dels mataronins Boom Boom Fighters & Cookah P respon perfectament a la tradició pròpia d’aquest himne de la inclusivitat que ha esdevingut la cançó pròpia anual de les Dissantes. Òbviament si aquest 2023 se celebra la desena edició de la gran festa de la Fundació Maresme en el pòrtic de Les Santes, el d’aires jamaicans és el desè ‘Jo soc com tu’. Una cançó enganxosa i plena de bon rotllo que ara ja es pot començar a estudiar. Perquè té coreografia.

També les deu vegades que hi ha hagut ‘Jo soc com tu’ hi ha hagut flashmob massiva gràcies al tutorial que usuaris de la Fundació Maresme i la companyia mataronina Dans In Vitro ensenyen en format coreografia. Les ballarines mataronines han tornat a basar les passes en la llengua de signes catalana de manera que és ben fàcil i pautat aprendre a fer tots els elements propis d’aquesta cançó.

  • La Flashmob de les Dissantes serà el dissabte 22 de juliol a les 20.30h al Parc Central

El videoclip, també!


 

El videoclip del Jo soc com tu 2023

El videoclip del Jo soc com tu dels Boom Boom Fighters i Cookah P, que també s’acaba de presentar ve a ser una festa d’aniversari per les deu edicions de les Dissantes. El tercet de músics, juntament amb usuaris de la Fundació Maresme i la pròpia figura del nan d’en Santi són protagonistes d’una autèntica xerinola mentre van ballant la cançó de les Dissantes. 
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive