El pis del mataroní Manuel, un cop tapiat l'accés pel qual ha rebut una denúncia
El pis del mataroní Manuel, un cop tapiat l'accés pel qual ha rebut una denúncia

Denúncia per coaccions al propietari que va tapiar el seu pis ocupat

El mataroní que va fer públic el seu cas rep una denúncia dels inquilints ocupes per haver canviar el pany

En Manuel, el mataroní que va sortir a nombrosos mitjans arran d’haver aprofitat que els ocupes d’un pis de la seva propietat eren de vacances per entrar-hi i acabar-lo tapiant ha acabat essent denunciat. Els inquilins han presentat una denúncia per coaccions per haver canviat el pany. És un dels temes que més interés ha motivat els darrers dies a Mataró, en ple debat sobre el fenomen de les ocupacions i la laxitud legal que, alguns, asseguren que les protegeix.

"Les lleis d'aquest país estan malament", diu l'afectat

Que aquest mataroní s’enfrontava a possibles accions legals en contra ho sabia, des que la policia, en saltar l’alarma que els ocupes havien instal·lat al pis d’en Manuel, s’havien personat en el propi immoble. Finalment, dies després, ha rebut la notificació: s’enfronta a una denúncia de coaccions per canvi de pany d’un immoble. Ha estat citat aquesta mateixa setmana a l’àrea bàsica policial dels Mossos d’Esquadra de Mataró per a l’obertura de diligències. 

En Manuel ha reaccionat a la presentació de la denúncia en contra seu amb estupefacció: “les lleis d’aquest país estan fetes del revés, cal fer alguna cosa per canviar que permetin situacions així”, assegura.

L'estat amb el que va trobar les estances

L'estat amb el que va trobar les estances del pis a l'entrar-hi

Un cas singular

En Manuel va veure fa sis anys com la parella a qui havia llogat el seu pis deixava de pagar, convertint-se en inquilins ocupants de facto. Va intentar la via judicial per recuperar el pis però no va reeixir. Finalment, aquest estiu va saber per les xarxes socials que els ocupes eren de vacances a les Illes Balears, ocasió que va aprofitar per entrar al pis de la seva propietat, fent saltar l’alarma, comprovant-ne l’estat i procedint a tapiar-lo.

Ara la denúncia de les persones que habitaven al pis situa en Manuel davant la justícia i la denúncia de coaccions per haver canviat el pany. 

Arxivat a:

Comentaris (3)

Iros a parir Fa 1 mes
Casos surrealistas al máximo exponente en Mataró. El mundo al revés. Mierda de ciudad. Mierda de políticos. Iros a parir. Hartos. Espero que un dia chusma y políticos paguen su merecido por tanto sufrimiento al ciudadano cumplidor para que se aprovechen chusma y políticos.
X Fa 1 mes
De veritat cap politic s'adona que aixo es literalment surrealista? que sigui el propietari el denunciat i no a l' inreves, i a mes amb caradures que si tenen per marxar de vacances a Eivissa pero no per pagar un lloger, i a mes amb tot el morro posan una alarma, i paguen la mensualitat, sapiguen que son okupes d un pis que no han pagat, que tenen la caradura de pensar que li han de regalar el sostre mentres els altres ho hem de pagar amb la nostra feina. Aixo es un estat de dret? Evidenment NO.
Alcalde BOTE Fa 1 mes
Què li sembla que només passi això a Mataró. No és un cas singular. CAda dia les xarxes informen entre 4 o 5 ocupacions a la ciutat. I gent que venen de fora. Aquesta és la Mataró que vol per al futur?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive