Connecten les guinguetes del Callao i Sant Simó al clavegueram
Connecten les guinguetes del Callao i Sant Simó al clavegueram

Connecten les guinguetes del Callao i Sant Simó al clavegueram

Connecten el desguàs dels bars de platja a la xarxa de clavegueram per evitar lavabos químics i d’altres elements del litoral de Mataró

Les guinguetes de les platges mataronines del Callao i de Sant Simó tindran una lavabos com déu mana la propera temporada d’estiu. Amb aquest horitzó s’entén les obres de dos mesos de termini que hi fa Aigües de Mataró per connectar els bars de platja a la xarxa de clavegueram.

L’objectiu d’aquestes obres és millorar les condicions sanitàries de les platges, amb la connexió de les aigües residuals generades per les guinguetes a la xarxa de clavegueram urbana, evitant els lavabos químics i altres instal·lacions amb prestacions inferiors. L’actuació, que compta amb els permisos per part de la Generalitat, afecta a tres guinguetes i a la concessió ubicada a Sant Simó.

53.700 euros de cost i dos mesos de termini

Es preveu instal·lar nous col·lectors  d’aigües residuals per a la guingueta de la Confraria de Sant Elm (24 metres lineals i de 160 mm de diàmetre), per a la platja del Callao  (278,5 metres lineals de diferents diàmetres), i per a la platja de Sant Simó (180 metres lineals de diversos diàmetres). També s’instal·laran vàlvules de maniobra i ventoses necessàries per al correcte funcionament de la xarxa.

Els treballs comprenen l’obra civil, adjudicada a l’empresa García Cano e Hijos, S.A., per un import de 53.738,47 € (IVA inclòs), i l’obra mecànica que realitza Aigües de Mataró per un import de 24.884,58 € (IVA inclòs). L’actuació té una durada prevista de dos mesos.

 

Comentaris (1)

Grego Fa 9 mesos
Que casualidad.... todas las obras de mataro las lleva GARCÍA CANO E HIJOS. A estos nunca les falta el trabajo.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive