Carregadors de vehicles elèctrics a un pàrquing de Mataró
Notícies relacionades
Carregadors de vehicles elèctrics a un pàrquing de Mataró

Carregar el vehicle elèctric als pàrquings municipals de Mataró deixa de ser gratis

A partir de l'1 d'abril la càrrega als aparcaments çde PUMSA costarà 0,25kwh, per tal de mantenir la infraestructura i formentar un ús més eficient del servei

Carregar els vehicles elèctrics als aparcaments municipals de PUMSA a Mataró deixarà de ser gratuït a partir d'aquest mes d'abril. Des del dia 1 es començarà a aplicar el preu públic establert per l'Ajntament, amb una tarifa de 0,25 € per kwh.

Actualment PUMSA, l'empresa municipal de promocions urbanístiques gestiona 12 punts de recàrrega repartits en tres aparcaments municipals de la seva propietat a la capital del Maresme, el de plaça de les Tereses, el de plaça de Granollers i el d'Espai Firal - Parc central. Cada aparcament disposa de 4 punts de càrrega que ofereixen una càrrega màxima de 22 a 3,7 kwh en funció del número de vehicles endollats als carregadors de l’aparcament.

A partir de l'1 d'abril, carregar-hi els vehicles ja no es podrà fer de manera gratuïta, i s'aplicarà la tarifa: 0,25 euros per kwh. El preu s'encarix quan la càrrega ha finalitzat, sent de 0,03 euros, de cara a afavorir que es retiri el vehicle i que hi hagi més rotació. Pel que fa a la forma de pagament, aquesta es podrà fer exclusivament amb targeta bancària per temps o per kwh a través de l'app EVcharge que t’avisa quan la càrrega ha finalitzat.

Segons destaquen des de l'Ajuntament, l’objectiu d'aquesta mesura és potenciar l’increment de punts de recàrregues, la innovació i el manteniment de la infraestructura i ajudar a gestionar la demanda fomentant un ús més eficient del servei. Està previst que el primer semestre d’aquest any s’instal·lin cinc nous punts que se sumaran als 12 actuals. En concret, es col·locaran a la plaça de Granollers (2), a l’Espai Firal-Parc Central (2) i a la plaça de Cuba (1).

Les notícies més importants de Mataró i Maresme, al teu WhatsApp

  • Rep les notícies destacades al teu mòbil i no et perdis cap novetat!
  • Entra en aquest enllaç, fes clic a seguir i activa la campaneta

Comentaris (6)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive