Vista de les obres de Carme Rey
Vista de les obres de Carme Rey

Carme Rey porta les seves ‘Recerques’ al Casal l’Aliança

Carme Rey és la protagonista de l'exposició de Sant Lluc a aquest espai de la ciutat

Fins al proper 17 d’octubre es podrà veure, a les parets del Casal l’Aliança, la mostra ‘Recerques’ de Carme Rey, dins el calendari d'exposicions que l'associació Sant Lluc per l'art protagonitza una de les cites de l'agenda cultural del mes en aquest espai del centre de Mataró.

Fins al 17 d’octubre al Casal l’Aliança (c/ Bonaire, 25)

Es tracta de la primera exposició en solitari de l’artista, que va començar a pintar al 2014. La mostra inclou les diferents àrees i tècniques en què li agrada més treballar: figura, retrat i paisatge en oli o tècnica mixta, dibuix i Sumi-e. L’exposició recull també una mostra del començament de trajecte que ha anat fent fins ara en la temàtica de figura, que és la part a la que més es dedica. En ella es passa des d’obres amb una representació més estrictament realista, a altres en què el color o algun element imaginatiu expliquen una part de la història narrada.

Carme Rey  1400x800

Una de les obres de Carme Rey

Es pot accedir a l’exposició al Casal l’Aliança, amb ús de mascaretes i aforament limitat, en horari de dijous al dissabte de 18.30 a 20.30h, i diumenges i festius d’11.30 a 13.30h.

Cal recordar que en paral·lel a la mostra de Rey, a l'Ateneu es pot visitar la Col·lectiva de Sant Lluc, la gran cita pictòrica que inicia la tempoorada artística a nivell local i que en algunes ocasions s'ha presentat com la Festa Major dels artistes locals. 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive