Una edició anterior de la Col·lectiva Sant Lluc
Una edició anterior de la Col·lectiva Sant Lluc

capgros.com

La Col·lectiva Sant Lluc estrena la temporada artística de l’Associació

Aquest any l’artista convidat a la col·lectiva és el recentment traspassat Josep Maria Gomis

L’Associació Sant Lluc per l’Art torna a exhibir a l’Ateneu de la Fundació Iluro de Mataró, la tradicional mostra col·lectiva amb la qual s’inaugura la temporada artística, i que es podrà veure fins al 8 de novembre.

De l’1 d’octubre al 8 de novembre a l’Ateneu de la Fundació Iluro (la Riera, 92)

Ateses les circumstàncies d’enguany provocades per la pendèmia de la Covid-19, l’actual edició ha començat més tard que de costum però amb la mateixa intensitat que en darreres convocatòries.

Des de la Sant Lluc asseveren que “Creiem que l’art ha de confiar en poder manifestar-se i exhibir físicament, presencialment, sense menystenir la funció divulgativa de les xarxes, però posant l’accent en l’experiència emotiva de l’admiració de les obres en directe. El gruix de seguidors i seguidores, participant en aquesta tradicional col·lectiva, permeten gaudir, tant als autors i autores com el públic, d’aquesta rica representació”.

Aquest any l’artista convidat és el recentment traspassat Josep Maria Gomis. També es recordarà a Josep Serra i Lluís Juvinyà que havien participat en diverses ocasions a la Col·lectiva que aquest any han traspassat.

Per motius del tancament de les escoles, enguany no es pot comptar amb la presència dels joves estudiants de batxillerat artístics de la ciutat.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive