L'Hospital de Mataró no ha registrat cap mort per Covid-19. Foto  R.Gallofré
L'Hospital de Mataró no ha registrat cap mort per Covid-19. Foto R.Gallofré

Cap mort per Covid la darrera setmana a l’Hospital de Mataró

Puja en un 14,3% el nombre d’ingressats però per sort baixa el de defuncions amb cap mort per primer cop en un mes

Per primer cop en el darrer mes, l’Hospital de Mataró ha registrat tota una setmana sense cap mort per Covid-19. Les dades que ofereix el Consorci Sanitari remarquen un petit augment en el nombre d’ingressats, de 3 persones.

És la primera setmana del darrer mes que no es produeixen defuncions

Cada dimarts el Consorci Sanitari del Maresme ofereix dades sobre l’afectació de la Covid-19 a l’Hospital de Mataró. La situació al centre sanitari és estable (ja que és l’atenció primària la que centralitza les atencions i seguiment de casos) amb 24 persones ingressades, 4 de les quals a la Unitat de Cures Intensives. El diferencial amb les dades facilitades una setmana enrere és d’un augment del 14,3% (3 persones) en el nombre d’ingressats i exactament el mateix nombre d’ingressats a la UCI.

On millora l’estadística és en el fet que la darrera setmana no s’hagi produït cap defunció per Covid-19 a l’Hospital de Mataró. L’estadística millora els registres de les darreres setmanes. Sense anar més lluny l’anterior setmana se n’havien produït 2 i l’anterior 4. 

Risc de rebrot molt alt

Les dades que tendeixen a l’estabilitat de la situació hospitalària a Mataró contrasten amb l’evolució de l'índex de risc de rebrot a la capital del Maresme que no para d’enfilar-se i és a dia d’avui de 292 punts. Tan sols la tercera setmana d’agost i inicis de setembre es van registrar pics similars d’aquesta tendència.

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive