Canvis d’accés al pàrquing per treure cotxes de la Riera de Mataró
Canvis d’accés al pàrquing per treure cotxes de la Riera de Mataró

Canvis d’accés al pàrquing per treure cotxes de la Riera de Mataró

L'Ajuntament de Mataró esmena i decreta un gir als accessos al pàrquing SABA: s’hi entra per la Riera i se’n surt per Moles, Argentona i Riera amunt

Tancar l’accés rodat de vehicles a l’Illa de Vianants del Centre és un trencaclosques del qual és lògic que se n’hagin de tocar algunes peces. És el que fa a partir d’avui l’Ajuntament de Mataró que, girant els accessos al pàrquing privat -un dels elements claus de l’equació- intenta treure trànsit dels eixos amb més circulació de vianants.

A partir d’avui, dimarts 18 de juny. es posa en marxa el gir de l’entrada i la sortida del pàrquing de La Riera, que "racionalitzarà els recorreguts dels usuaris de l’aparcament", segons l'Ajuntament i ho farà eliminant més vehicles de la Muralla del Tigre i el carrer de Sant Josep. El canvi s'ha donat a conèixer coincidint amb les primeres dades d'infraccions i sancions per accedir irregularment a la zona en vehicle. 

Durant les primeres setmanes d’implantació de les noves mesures l’Ajuntament ha fet els ajustaments necessaris, per exemple en els horaris, per adaptar-se a les diferents necessitats de mobilitat a la zona. També ha gestionat amb l’empresa SABA, que explota l’aparcament de La Riera, el gir dels accessos al pàrquing, que es faran efectius a partir de demà 18 de juny. 

Com s’hi accedeix i com se’n surt?

Així, els vehicles que vulguin accedir a aquest aparcament ho faran per La Riera, 69, des del carrer d’Argentona, és a dir ja no faran el recorregut Muralla del Tigre/carrer de Sant Josep/carrer d’en Moles. La sortida del pàrquing es farà pel carrer d’en Moles, i els vehicles hauran de continuar després pel carrer d’Argentona i pujar per La Riera, de manera que no hauran de passar, com ho fan ara, per davant del Col·legi Cor de Maria. 

La mesura, sosté l’Ajuntament “ eliminarà recorreguts innecessaris amb vehicle per l’interior de l’illa de vianants i farà més segures les sortides escolars”.


Les notícies més importants de Mataró i Maresme, al teu WhatsApp

  • Rep les notícies destacades al teu mòbil i no et perdis cap novetat!
  • Entra en aquest enllaç, fes clic a seguir i activa la campaneta

Comentaris (15)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive