Bote i Illa en un acte electoral on van reclamar una nova llei de barris a Rocafonda
Bote i Illa en un acte electoral on van reclamar una nova llei de barris a Rocafonda

Bote i Illa volen una altra Llei de Barris per Rocafonda

El PSC fa campanya al barri mataroní prioritzant que el que toca ara és invertir en seguretat

La campanya electoral socialista va fer venir el seu Primer Secretari a Catalunya, Salvador Illa, a Mataró i concretament al barri de Rocafonda. Allà, a banda de passejar pel barri i parlar amb alguns veïns es van conjurar per apostar des de l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya per la recuperació de la Llei de Barris.

L’alcaldable David Bote va agrair la presència de Salvador Illa a Rocafonda iva recordar la importància que aquesta zona va tenir el seu dia per a la tramitació de la Llei de Barris, en funcionament només per la Generalitat quan fou presidida per Pasqual Maragall o José Montilla. “Ara és un barri que reclama més seguretat”, va dir el candidat socialista. “Tant per recuperar la Llei  de Barris, com per millorar la seguretat o ampliar l’Hospital, he tingut sempre el suport de Salvador Illa, que agraeixo”. 

Bote va aprofitar per recordar que “amb l’objectiu de millorar la seguretat i combatre les ocupacions, el grup socialista va recolzar la iniciativa al Parlament de Catalunya” i que “amb la negociació dels pressupostos de la Generalitat”, als quals el PSC va acabar donant suport, “podem parlar ja de l’ampliació de la Residència de Cerdanyola i la implementació d’aquests altres projectes per millorar la vida dels ciutadans de Mataró en el que realment importa: la prosperitat, la seguretat, els serveis públics i la rehabilitació d’habitatges.”

Salvador Illa, dret i David Bote, assegut, parlen amb veïns de Rocafonda
Salvador Illa, dret i David Bote, assegut, parlen amb veïns de Rocafonda

 

Crida a la participació

Salvador Illa va aprofitar l’estada a la capital del Maresme per afirmar que, en aquest tram final de la campanya de les eleccions municipals, els socialistes continuaran “fent-la de manera molt respectuosa”. I que hi defensaran “la política útil, política entesa com un servei públic”. “Vull fer una crida a la mobilització màxima, tant als que voten regularment el PSC, com aquells no ho han fet els darrers anys per la raó que sigui”, va continuar dient el dirigent socialista. “I, també, a aquells que no ho han fet mai, però que veuen que Catalunya ha de canviar l’enfoc. Que ha d’anar per la via de la unitat i de la col·laboració”, va reblar.
 

Arxivat a:

Comentaris (10)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive