Un moment de l'acte.
Un moment de l'acte.

David Bote presenta candidatura i marca múscul davant 450 persones

David Bote diu encapçalar "una llista de persones honestes, treballadores i amb criteri”

Amb l'objectiu de donar a conèixer la seva candidatura per a les properes eleccions municipals que tindran lloc el pròxim 28 de maig, el PSC de Mataró ha celebrat la presentació de la seva candidatura amb un dinar amb la participació de 450 simpatitzants a la pista poliesportiva Remigio Herrero, situada al barri de Cerdanyola.

Encapçalada per l'Alcalde de Mataró, David Bote, la llista socialista ha estat descrita com un grup de persones honestes, treballadores i amb criteri, que representa de manera excel·lent la diversitat i la dinàmica de la ciutat de Mataró. Durant l'esdeveniment, Bote ha destacat tres característiques fonamentals dels membres de la candidatura: la seva honestedat i compromís, la seva capacitat per convertir les seves paraules en fets mitjançant el treball constant i la seva habilitat per debatre i prendre decisions fonamentades.

"Mataró és una ciutat que troba en la seva comunitat la força per seguir endavant. Som conscients que junts podem aconseguir molt més. És imprescindible treballar per resoldre els reptes presents i preparar-nos per al futur, en un món que canvia a gran velocitat", va afirmar l'Alcalde durant el discurs.

A més, va demanar el suport de la ciutadania en les properes eleccions municipals, animant a tots els votants a confiar en la candidatura del PSC i a omplir les urnes de vots socialistes el proper diumenge 28 de maig.

Durant l'esdeveniment, va expressar el seu agraïment als regidors de l'actual mandat que no repetiran a la llista, com Juan Carlos Jerez i Marisa Merchán. A més, va retre homenatge a exregidors que lamentablement han mort en els últims anys, com Joan Vinzo, Anna Comas i Remigio Herrero, el qual és recordat a través del nom de l'equipament on s'ha celebrat el dinar. La seva vídua, Cruz Antón, que forma part de la llista del PSC, va rebre un breu i emotiu homenatge durant l'acte.

Suport i entusiasme de cara el 28 de maig

Abans del dinar, els assistents van gaudir d'una actuació en directe d'un grup de rumba, entre els quals es troba Yumitus, que forma part de la candidatura del PSC, aportant una nota musical i festiva a l'esdeveniment.

 

Comentaris (10)

Delegat Fa 9 mesos
I m watching you.....
Perdonin... Fa 9 mesos
Cerdanyola, aquest barri ple d'okupes, delinqüents i sense policia, és aquest barri tan agraït a la política del govern Bote?
Trist pel futur Fa 9 mesos
Quina pena de panxagraits i cap ha inaugurar parcs per nens i nenes, com el del costat nau Gaudí, tancat i vallat tres mesos i ara corre-cuita fer terre nou, gronxadors i que tothom veig que fa el Bote Paz Pobre Mataró centre 4 anys més de deixadesa i mes deteriorament
Jose Fa 9 mesos
Collons, l'ultim paràgraf es tot un exercici de periodisme crìtic i objectiu... [modo ironía on]
Anonimo Fa 9 mesos
Yo no lo votaré porque no me invitaron.
Berta Fa 9 mesos
No eren allí per fer-lo alcalde, sinó perquè sabien que ho seria. El sistema de panxagraïts que hem creat en aquest país.
Andreu Fa 9 mesos
Postureo. Has llenado Mataro de xusma
Un canvi.... Fa 9 mesos
Si això necessitem al Palau i Rocafonda... Perquè crec que els veïns que vivim aquí no som ni hem estat cap prioritat dels darrers governs.... Opinió d'un que ja pentina Canes i respecta totes les opinions.
JUDAS Fa 9 mesos
Vamos Bote,, a por ellos que son pocos y cobardes.
Xxx Fa 9 mesos
Ay que me parto. De dónde han sacado dichos adjetivos de los candidatos. Cuando no se escucha a los ciudadanos y no se aceptan críticas. Ademas se premia a los que han hecho grandes proyectos.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive