Benvinguda als nous contractats per l'Ajuntament. Foto: Ajuntament de Mataró
Benvinguda als nous contractats per l'Ajuntament. Foto: Ajuntament de Mataró

L’Ajuntament de Mataró contracta 25 aturats per pal·liar la crisi de la Covid-19

S'ha contractat persones que han perdut la feina a partir del 16 de març de 2020 o bé en risc de caure en situació d'atur de llarga durada

L'Ajuntament de Mataró ha contractat 25 persones que es trobaven en situació d'atur i amb factors afegits de vulnerabilitat o discapacitat. Un col·lectiu que, a causa de la pandèmia de Covid, es troba en especial risc d'exclusió, sobretot els que han deixat de rebre prestació per desocupació, subsidi ni altres ajuts. L'objectiu és intentar pal·liar la crisi econòmica i social generada per la pandèmia

Les contractacions s'han realitzat mitjançant la convocatòria extraordinària de la línia Covid-19 del programa Treball i Formació, un programa subvencionat pel Ministeri de Treball a través del SOC, amb fons europeus. Els contractes tenen una durada de 9 mesos i se n’han pogut beneficiar persones en situació d’atur i amb factors afegits de vulnerabilitat o discapacitat.

Entre els contractats hi ha oficials de pintura, lampisteria, jardineria i mecànica, auxiliars de servei, administratius i informadors. L’objectiu d’aquestes contractacions, que es fan a jornada completa per nou mesos, és millorar la seva ocupabilitat oferint-los un contracte laboral a jornada completa, una formació obligatòria pròpia del programa Treball i Formació COVID19, i tutorització i seguiment durant els programes per facilitar el seu posterior accés al mercat laboral.

El programa Treball i Formació línia COVID-19 està adreçat a aquelles persones que han perdut la feina a partir del 16 de març de 2020 i a persones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni ajuts. Aquests dos col·lectius han estat els més afectats per l’estat d’alarma i la crisi generada per aquest.

 

 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive