86.000 euros per tenyir la Riera i Santa Anna de verd. Foto: R.Gallofré
86.000 euros per tenyir la Riera i Santa Anna de verd. Foto: R.Gallofré

86.000 euros per tenyir la Riera i Santa Anna de verd

L’Ajuntament instal·la per 86.000 euros 71 jardineres al principal eix del Centre de Mataró en compliment dels Pressupostos Participatius i el Pla d'Impuls del Centre

Més verd, més amable, més de bon passejar. L’itinerari que conformen la part baixa de la Riera, la plaça de Santa Anna i la Rambla de Mataró, al Centre, llueixen diferent gràcies a 71 jardineres de plantes mediterrànies. S’hi ha invertit 86.000 euros.

L’Ajuntament enllestirà aquest divendres la instal·lació de jardineres ornamentals “per embellir el principal eix cívic de la ciutat”. Concretament es col·loquen 71 hidrojardineres de formigó de color negre circulars (100 x 44 cm) i quadrades (100 x 100 x 44 cm), amb plantes mediterrànies amb poques necessitats de reg com la sàlvia, el romaní, els alocs, el tamarinde, la lavanda, el marfull o la murtra.

Noves jardineres al centre de la ciutat. Foto: R.Gallofré
Noves jardineres al centre de la ciutat. Foto: R.Gallofré

 

Les noves jardineres quedaran disposades des del creuament de La Rambla amb el Camí Ral fins a la Riera a l’alçada de la Presó. En una intervenció anterior ja s’havien instal·lat també a la plaça de Santa Anna 4 bancs i 2 jardineres de forma irregular. El cost total de les jardineres i els bancs ha estat de 86.000 € (IVA inclòs).

Petició ciutadana i Pla d’Impuls del Centre

Aquesta actuació té com a objectiu afegir verd a un espai molt pavimentat, i respon a una petició de la ciutadania que, en la confecció dels Pressupostos participatius de 2018, va plantejar realitzar actuacions de millora per fer més agradable l’espai de la plaça de Santa Anna. A més, s’emmarca en el Pla d’Impuls al Centre, l’estratègia per rellançar aquesta zona de la ciutat en una “aposta per la qualitat de vida dels ciutadans, per recuperar l’activitat i el dinamisme que li eren propis, i per continuar oferint als visitants i turistes l’oportunitat de gaudir dels atractius ambientals, paisatgístics, històrics, culturals i comercials de la ciutat”.

 

Comentaris (33)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive