475.000 euros per reformar el local dels Armats de Mataró
475.000 euros per reformar el local dels Armats de Mataró

475.000 euros per reformar el local dels Armats de Mataró

L’Ajuntament adequarà el local del carrer de Sant Simó a la normativa perquè compleixi els requisits de ser un espai cultural públic

Els Armats de Mataró són una de les associacions culturals que tenen assignat un local municipal per a la seva activitat. Ells l’anomenen el ‘càstrum’, en llenguatge llatí. Ara el local que ocupen, al carrer de Sant Simó, haurà d’afrontar 9 mesos d’obres per poder-lo adequar a normativa. La reforma ha sortit a licitació per 475.000 euros.

Després de molts anys a la Presó, la reforma d’aquest espai va desplaçar els Armats al seu local actual, el que ara es reformarà per adequar-lo a normativa. Les dependències són les de l’antic Centre d’Acollida Municipal, al carrer de Sant Simó. Just davant de carrer de la Palma, en ple rovell de l’ou i a tocar de Santa Maria. 

Homeatge dels Armats
Homeatge dels Armats

 

L’actuació que s’hi farà, per a reforma i adequació de les instal·lacions ve donada de l’exigència d’adaptar la planta baixa i la primera a normativa. L’objectiu és adequar l’edifici als paràmetres normatius per que sigui d’ús pública concurrència, adaptar-lo a l’ús d’acollir els Soldats de Pau de la ciutat, incorporar un ascensor perquè sigui més accessible i canvis d’interior segons el seu programa d’usos.

El del carrer de Sant Simó 13, doncs, s’adapta a l’actualitat i esdevindrà càstrum definitiu pels Armats de Mataró.

Comentaris (7)

Asunción bertran Fa 6 mesos
Moltes comissions ,crec és un pressupost exsesiu,
Mataroní empipat Fa 6 mesos
M'imagino que en Bote dubte si guanyarà les properes eleccions, així que gasta pasta com si no hi hagués demà: Si aconsegueix donar-li la volta i guanyar seràn 4 anys més i podrá posar-se la medalla del "mireu el que hem fet". I si no guanya, no importa perque la caixa buida i les deutes se les trobaran els que vinguin. Quina vergonya de polítics !!!!
papito bragulat Fa 6 mesos
D'acord amb el comentari anterior em semblaria molt interessant un treball d'investigació periodística que poses negre sobre blanc qui i com aconsegueix ajuts que surten de l'erari públic.
Anònim Fa 6 mesos
Un presupuesto de 475.000 €, pues vaya reformas con ese importe se puede derribar y volver a construir, aquí alguien se está frotando las manos como con el presupuesto de la fachada del Ayuntamiento, me gustaría saber cuántos presupuestos se han presentado
Bote el inútil... I que bombin als que no són psc Fa 6 mesos
Ni en Carlos Fernández era tan descarat
Pedro Fa 6 mesos
Bote se te ve el plumero que vienen elecciones pero no te servirá los ciudadanos de Mataro te quien fuera
Locals municipals Fa 6 mesos
¿Quines son les associacions de Mataró que tenen dret a tenir assignar un local municipal? Les altres s'ho han de pagar.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive