475.000 euros per reformar el local dels Armats de Mataró
475.000 euros per reformar el local dels Armats de Mataró

475.000 euros per reformar el local dels Armats de Mataró

L’Ajuntament adequarà el local del carrer de Sant Simó a la normativa perquè compleixi els requisits de ser un espai cultural públic

Els Armats de Mataró són una de les associacions culturals que tenen assignat un local municipal per a la seva activitat. Ells l’anomenen el ‘càstrum’, en llenguatge llatí. Ara el local que ocupen, al carrer de Sant Simó, haurà d’afrontar 9 mesos d’obres per poder-lo adequar a normativa. La reforma ha sortit a licitació per 475.000 euros.

Després de molts anys a la Presó, la reforma d’aquest espai va desplaçar els Armats al seu local actual, el que ara es reformarà per adequar-lo a normativa. Les dependències són les de l’antic Centre d’Acollida Municipal, al carrer de Sant Simó. Just davant de carrer de la Palma, en ple rovell de l’ou i a tocar de Santa Maria. 

Homeatge dels Armats
Homeatge dels Armats

 

L’actuació que s’hi farà, per a reforma i adequació de les instal·lacions ve donada de l’exigència d’adaptar la planta baixa i la primera a normativa. L’objectiu és adequar l’edifici als paràmetres normatius per que sigui d’ús pública concurrència, adaptar-lo a l’ús d’acollir els Soldats de Pau de la ciutat, incorporar un ascensor perquè sigui més accessible i canvis d’interior segons el seu programa d’usos.

El del carrer de Sant Simó 13, doncs, s’adapta a l’actualitat i esdevindrà càstrum definitiu pels Armats de Mataró.

Comentaris (7)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive