Un tren de la línia R1 de Rodalies al Maresme
Notícies relacionades
Un tren de la línia R1 de Rodalies al Maresme

Reforç a Rodalies per l'allau d'usuaris que va a les platges del Maresme

Hi haurà trens cada 10 minuts en les hores punta, quelcom que vol donar resposta al gran nombre de barcelonins que van en tren a les platges maresmenques

Renfe ha incrementat des d'aquesta setmana el servei de la línia R1, que connecta el Maresme amb Barelona, els dissabtes, diumenge i festius per atendre l’augment de la demanda els mesos d’estiu. Un fet que respon al col·lapse que solen patir els combois per la quantitat de barcelonins, tant locals com turistes, que van a les platges del Maresme.

Segons ha informat la Generalitat, titular del servei, la línia R1 de Rodalies de Catalunya (L’Hospitalet de Llobregat - Maçanet-Massanes per Mataró), incrementa la seva oferta amb quatre nous trens per sentit entre Mataró i l’Hospitalet, i amplia el recorregut de set trens addicionals per sentit entre Mataró / Arenys i Calella, millorant les connexions amb la resta d’estacions del Maresme i, alhora, amb la ciutat de Barcelona.

D’aquesta manera, dissabtes, diumenges i festius, entre les 10:00 i les 12:00 hores hi haurà trens cada 10 minuts des de l’estació de Barcelona - Pl. Catalunya cap a Mataró. I a la tarda, entre les 17:30 i les 19:30, sortiran trens cada 10 minuts des de l’estació de Mataró cap a Barcelona - Plaça Catalunya, en lloc dels 15 minuts actuals. L'oferta es mantindrà fins al 29 de setembre. 

A banda, La línia R2 sud, fins al 29 de setembre, s’augmenta l’oferta a l’estació de Platja de Castelldefels (Baix Llobregat) amb 20 noves parades durant els caps de setmana i festius dels mesos de juny, juliol, agost i setembre.

 Les noves parades es realitzaran tant en els serveis en direcció Barcelona com en direcció sud, la qual cosa permetrà facilitar els desplaçaments aquest estiu.

En direcció sud, sortides des de Barcelona, entre les 9 hores i les 13 hores s’incorporen vuit noves freqüències de pas que permetran facilitar el trasllat cap a la costa, i en sentit contrari, direcció Barcelona, seran un total de dotze noves freqüències entre les 16h i les 22 hores, el que significarà duplicar el nombre de trens en aquesta franja horària per la tornada cap Barcelona al vespre.

Comentaris (6)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive