Vista aèrea d'Arenys de Mar.
Vista aèrea d'Arenys de Mar.

Projecte Sostre 360º: buscar habitacions de lloguer per a joves migrants extutelats

Es tracta d'una iniciativa per dotar d'un espai de lloguer a joves sense llar i en situació de vulnerabilitat.

Arenys de Mar impulsa el projecte Sostre 360º, que pretén iniciar una recerca d'habitacions de lloguer per a joves migrants extutelats als quals vol donar un habitatge segur. Aquesta gestió es porta a terme a través del propi projecte i el pagament de les despeses està assegurat pel finançament públic que té la iniciativa. La idea, poder oferir recursos per a joves sense llar que es trobin en situació de vulnerabilitat al carrer i sense referents al territori, sigui quina sigui la seva situació administrativa i que estiguin vinculats al municipi arenyenc i al de Canet de Mar.

Aquest servei pretén atendre una vintena de joves que es mouen en la franja dels 18 als 25 anys, fent una intervenció integral: cobrir necessitats bàsiques de l'habitatge, alimentació, suport en la gestió de la documentació i inserció sociolaboral. Amb aquest punt de partida s'espera poder construir un projecte de vida autònom i autosuficient a les persones ateses, sempre des d'una vessant social i educativa.

Un habitatge segur, una vida estable

Una de les problemàtiques que es troben habitualment amb els joves migrants és que quan arriben a la majoria d'edat, es poden quedar desubicats fora del centre, sense contactes familiars o amistats properes i sense un futur clar. Per això, Sostres 360º vol donar aquest marc estable que necessiten amb un habitatge segur.  El pagament de les habitacions està assegurat a través del finançament del projecte, i és el mateix equip professional del 360º és el que responsabilitzarà de fer els pagaments mensuals amb els propietaris.

Per formar part de la borsa de lloguer d'habitacions del projecte cal omplir aquest formulari.

Comentaris (6)

Geoffrey Fa 17 dies
This is a good example on how crime does pay, specially if you are a none EU person.
victoria Fa 17 dies
CONTRASTEU L'INFORMACIÓ, GRÀCIES https://www.ccmaresme.cat/el-programa-sostre-360o-de-suport-social-i-habitacional-a-joves-vulnerables-arriba-a-arenys-de-mar-i-canet-de-mar/
filo Fa 17 dies
podem estar tranquils que ara es quan veurem que els defensors d'aquests els hi fican als seus pisos, suposo que en 5 minuts ja estan acollits per aquests defensors entre tants que son. ah i poden anar tranquils a treballar que estarian ben segures les seves pertinences i son molt bons minyons, espero que no ens defraudin tant els defensors com els acollits perquè son tots molts solidaris uns i bons minyons els altres...espero que no quedi tot en paraules de quedar bé per quedar bé
Charles Bronson Fa 17 dies
A disfrutar lo votado.
Això s'ha de parar sigui com sigui Fa 17 dies
pero que s'han tornat bojos o que??? S'els hi ha pasat pel cap ajudar els joves d'aqui primer que estan sense feina, sense poder emancipar-se i quasi desonats i que els seus pares han pagat impostos tota la vida?? Aquests governs d'esquerra estan malament del cap.
SocietaT desperteu! Fa 17 dies
Aquests governs d'esquerres volen "integrar" i donar-ho tot aquesta gent que només porten que problemes (robos, atacs, cremen cotxes, terrorisme, barallas), que tenen una religió incompatible amb la llibertat, que denigren a la dona, que ataquen els LGTBI,.. i que volen imposar el seu totalitarisme i eliminar la nostre democracia pacífica.
ciutadana Fa 17 dies
Sent aquest alcalde tan pro LGTBI i de les dones (ho veig bé) com que defensa i dona impunitat tant aquests que venen que son enemics del LGTBI i tracten a la dona com a animals? La seva incoherencia ens desorienta la veritat i al patiment de la gent també que sembla que tampoc li importa igual que els col.lectius LGTBI i dones que pateixen a aquests. Solament parla de boquilla de defensar-los però en veritat l0importa una bleda

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive