https://youtu.be/f8pamMqpteE

El projecte de mentoria per a joves tutelats i extutelats s'estén al Maresme

Després de l'èxit de la seva implementació a Mataró, la iniciativa vol arribar als joves de tota la comarca i busca voluntaris per fer-los de mentors

El projecte Referents, que busca voluntaris que facin de mentors de joves extutelats, s'estén al Maresme després d'haver-se implementat amb èxit a Mataró. La iniciativa impulsada per l'Associació Punt de Referència inicia una campanya per captar persones que vulguin desenvolupar aquest rol a la comarca. 

Referents és una proposta que va néixer fa 25 anys a l'àrea metropolitana i que ha generat des de llavors una mitjana anual de 70 relacions de mentoria, és a dir, vincles entre persones adultes i joves extutelats a qui es dona suport cap al seu procés d'emancipació. 

El projecte va arribar el setembre l'any passat a Mataró i els seus promotors el consideren un èxit, ja que ha aconseguit establir diverses relacions de mentoria a la ciutat. Davant d'això, vol estendre's al conjunt del Maresme, atenent el jovent extutelat de tota la comarca i obrint la possibilitat de participació de persones voluntàries d'altres pobalcions. 

Les persones interessades en participar del voluntariat han de complir amb els següents requisits: disponibilitat de dues hores setmanals, des del mes de febrer de 2022 al mes de desembre de 2022; edat entre els 30 i els 70 anys; coneixement de català i castellà i de l’entorn del Maresme; i ser empàtica i assertiva.

De cara a conèixer els detalls dels projectes, s'han programat diverses sessions informatives. La propera tindrà lloc a Mataró el dimecres 26 de gener a les 18.30h a l'Ateneu Centre Cultural de la Fundació Iluro, a Mataró, mentre que n'hi haurà una altra el proper dia 31, en aquest cas virtual. Per participar-hi, cal inscriure's prèviament en aquest enllaç.

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive