Busquen mentors per a joves tutelats i extutelats del Maresme
Busquen mentors per a joves tutelats i extutelats del Maresme

Busquen mentors per a joves tutelats i extutelats de Mataró

El projecte Referents Mataró es presenta a la biblioteca Antoni Comas i vol donar oportunitats a aquests joves que s'han d'emancipar als 18 anys

Referents Mataró és un nou projecte que arriba a la ciutat per establir una xarxa de mentors per a joves tutelats i extutelats. Aquesta iniciativa, impulsada per l'Associació de Veïns de Rocafonda i l'entitat Punt de Referència, es presenta aquest dilluns, dia 20, a les 18.30h a la biblioteca Antoni Comas de Mataró (i el dia 29 a les 18h virtualment). 

L'acte d'aquesta tarda va dirigit a totes les persones interessades en esdevenir mentors i referents. Els requisits són: disponibilitat de dues hores setmanals, des del mes d’octubre de 2021 al mes de juny de 2022; edat entre els 30 i els 65 anys; coneixement de català i castellà; i ser empàtica i assertiva.

Punt de Referència, co-promotor del projecte Referents Mataró, és una entitat d’acompanyament al jovent tutelat i extutelat cap a l’emancipació. Segons expliquen, els resultats del recent estudi d’impacte de la mentoria en el jovent del projecte destaquen millores notables l’ autoestima, resiliència, esperança, expectatives formatives i angoixa psicològica del jovent. 

El projecte aterra a Mataró per acompanyar a joves que han d’emancipar-se amb tan sols 18 anys i a qui, habitualment, els manca l’oportunitat d’establir vincles reals amb el veïnat. La iniciativa també compta amb el suport del Centre de Prevenció i Formació, l'Ajuntament de Mataró i la Generalitat de Catalunya

 

Comentaris (11)

Jan Fa 1 any
Catalunya sempre ajudat... Primer els espanyols i ara els de terres llunyanes. Força i endavant
Anna Fa 1 any
Soy integradora social y me gustaría ayudar.
marta Fa 1 any
molt fata d'ajundar, mentors, solicaritat au va , a qui voleu enganytar, que marxin. Tot això no serveix per res
Es clar Fa 1 any
Més negocis i sous per endollats de l'Ajuntament amb diners públics de la gent que ni arriba a final de mes. I tot per fer negocis i després vots nous. Aquest és el nivell poc honrat i falta de talent d aquest ajuntament. Diners als mataronins i a coses més productives res de res.
Esther Fa 1 any
Molt bona iniciativa!! Endavant!! Segur que anirà molt bé
Esther Fa 1 any
Si us sembla els podrien "tutelar" els milers de mataronins als que roben i agredeixen.. US SEMBLA POC ELS DINERS QUE S'HI DEDIQUEN??a mi em sembla vergonyós. El nostre jovent, cal que es disfressi de mena per rebre ajudes?? Mentre tant la sanitat de tots feta una merda. Fins quan haurem de suportar això??
Jaume Fa 1 any
Integradors socials, una altra peça clau per la maquinària del procés d'islamitzar Catalunya. Als catalans que els bombin, total en poques generacions seràn sustituits pels nous catalans.
Josep Colajet Fa 1 any
Hasta los mismísimos de tener que ayudar a los de la religión de la paz. Todo este dinero y atenciones debería ir a la ayuda de la dependencia, a nuestros mayores. Que vuelvan con sus padres y que su rey los mantenga. ¡Ya basta!
quecara Fa 1 any
a gastar dinero porque sí, si pagasen los politicos lo cortaban de raiz este cachondeo de despilfarro de dinero publico para nada sabiendo los resultados nulos desde hace años. que no, que lo sabeis y seguis insistiendo politicos inutiles y derrochadores mientras falta dinero para sanidad y seguridad
Jo Fa 1 any
Jajjajaaj, que vayan a Marruecos y que los tutele allí su rey de los cojo......

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive