Els peatges de la C-32, desmantellats a l’octubre
Notícies relacionades
Els peatges de la C-32, desmantellats a l’octubre

Els peatges de la C-32, desmantellats a l’octubre

Els carrils centrals de la C-32 quedaran alliberats després de les obres de desmuntatge de l’espai dels peatges

Les cabines de peatges de la C-32 tenen els dies comptats, literalment. Una setmana després de la fi de la concessió i l’alliberament de l’autopista del Maresme es coneix la data de caducitat de les instal·lacions a la via: els carrils centrals quedaran lliures a l’octubre.

El Departament de la Vicepresidència, i de Polítiques Digitals i Territori preveu, d’acord amb el contracte adjudicat el 31 d’agost passat, acabar el desmuntatge de les cabines de peatges dels carrils centrals de les autopistes C-32 i C-33 a finals d’octubre. Els treballs, de fet, van començar el mateix dia 1 amb el desviament de serveis.

Ja hi ha obres

Aquesta setmana s’estan duent a terme els treballs que han de desviar el trànsit rodat cap als laterals de la via i possibilitar l’entrada de maquinària al tronc central. Concretament, entre aquesta nit passada, als peatges de Mollet, de la C-33, i Vilassar, de la C-32, i la d’avui, als d’Arenys i Santa Susanna, tots dos a la C-32, s’han dut a terme les tasques de marcatge del terra i instal·lació de cons. Cons que, entre demà dijous i dimarts de la setmana vinent, seran substituïts per elements de seguretat fixes de formigó. Posteriorment, s’iniciarà el desmuntatge físic de les cabines.

Un cop acabada aquesta primera fase, el trànsit tornarà als carrils centrals i s’iniciarien els treballs de desmuntatge de la resta de cabines i la restitució del ferm.

El peatge de Santa Susanna, de la C-32, consta 26 carrils; el de Vilassar, de la C-32, de 14; i el d’Arenys, a la C-32, de 30. Aquests treballs estan inclosos en el contracte de manteniment adjudicat el 31 d’agost passat per 8,4 milions d’euros.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive