El Tres Macarrons de Masnou, una estrella Michelin.
El Tres Macarrons de Masnou, una estrella Michelin.

Redacció

El Maresme té estrella: els millors restaurants a la Guia Michelin

Els restaurants destacats a la Guia Michelin 2024, on hi ha una estrella pels Tresmacarrons del Masnou.

CAPGROS BLACKFRIDAY NOVIEMBRE 2023 06
 

La Guia Michelin va posar de manifest un any més quins són els principals restaurants que hi ha a tot el territori català i estatal. Com és habitual, al Maresme hi ha diferents espais que compten amb el reconeixement d'aquesta guia gastronòmica, com poden ser els dos restaurants de Mataró seleccionats, Dos Cuiners i Sangiovese. Però si sortim de la capital del Maresme, es poden veure altres establiments que brillen amb llum pròpia a la comarca, posant per sobre de tots els Tresmacarrons del Masnou, que repeteix la seva estrella Michelin una vegada més.

El restaurant Tresmacarrons, situat al Masnou del Maresme, continua brillant en el firmament gastronòmic amb la seva estrella Michelin aconseguida un any més. Aquest distintiu reconeix la seva excel·lència culinària, consolidant-lo com una destinació imprescindible per als amants de la bona taula. La constància i la qualitat són les claus del seu èxit sostingut, fent del Tresmacarrons una joia en la corona de la gastronomia catalana, segons explica la pròpia Guia Michelin.

Restaurants recomanats a la Guia

D'altra banda, la guia també recomana restaurants del Maresme encara que no tinguin estrella. Un d'ells és Ca L'Estrany, de Cabrils, del qual destaca la casa, tipus Masia, vinculada a la Cofraria de pescadors d'Arenys de Mar i d'on recomanen provar el pop, arrossos i les suggerències, sense deixar escapar els peixos i marisc.

També hi ha La Font, de Canet, amb gran il·luminació, agradable i de caràcter familiar amb una carta de tall familiar amb detalls interessants al menú. El renovat Cuina de Sant Pau, que havia tingut tres estrelles amb Carme Ruscalleda abans del tancament, ara torna amb un nou rumb amb un format bistró, més informal, imatges que recorden a la llegendària cuinera. Al capdavant hi ha Raül Balam, el seu fill, i el xef brasiler Murilo Rodrigues, que fan una carta de gustos actuals, base catalana i plats senzills amb detalls del Brasil.

El Drac, a Calella i també en mans de Raül Balam, torna a ser un dels restaurants destacats del Maresme, on aprofita els productes de temporada per fer propostes molt creatives i gustos molt marcats. Per últim, El Hogar Gallego de Calella també es troba destacat com un gran clàssic amb una carta complerta, on destaquen els peixos i el marisc que hi ha a l'aparador.

Descobreix aquí els restaurants del Maresme a la Guia Michelin

Comentaris (1)

Teresa Fa 3 mesos
Restaurante que se lo merecen, pero podéis poner los links con sus nombres. Habéis hecho una traducción del nombre al Castellano, no lo veo correcto porque si los buscan lo los encontrarán y no se identifican. Aquí no tiene nada que ver con la polémica de la lengua.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive