La N-II al seu pas per Arenys de Mar
La N-II al seu pas per Arenys de Mar

El Maresme insisteix en la pacificació de l'N-II

La Mesa de Mobilitat considera que és la mesura més urgent en aquest àmbit a la comarca

La Mesa de Mobilitat del Maresme, integrada pel Consell Comarcal i pel Departament de Territori i Sostenibilitat, va celebrar la setmana passada una reunió de treball per seguir avançant en la demanda d'infraestructures i estudis per resoldre qüestions en l'àmbit de la mobilitat a la comarca. Més enllà dels problemes amb Rodalies, La principal segueix sent, tal i com es va confirmar en la trobada, convrtir la carretera N-II en una via cívica i pacificada. 

Aquesta és la mesura més urgent que reclama el territori en matèria de mobilitat. L'N-II és avui una barrera en l'accés dels municipis al mar, a més de ser una carretera perillosa i d'alta accidentalitat, patir nombrosos problemes d'embussos i ser un pol de generació de contaminació. Municipis com Mataró volen avançar en la conversió d'aquesta carretera en un carrer més de la trama urbana, quelcom que es vol articular ara al conjunt de la comarca. 

No es tracta, però, de l'única demanda. La Mesa de Mobilitat també sosté que calen noves infraestructures d´accés a la C-32 per fer-la més capil·lar; nous estudis per definir la mobilitat del territori amb la finalització de la concessió de la C-32 prevista per l´agost del 2021; l´aplicació de mesures per reduir l´impacte acústic de la mateixa autopista al seu pas per les zones habitades i estudis i inversions en una xarxa de vies ciclables a tot el territori.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive