Es busquen els millors per fer cagar de por al Maresme
Es busquen els millors per fer cagar de por al Maresme

Es busquen els millors per fer cagar de por al Maresme

Horrorland supera les 600 candidatures en el càsting per a la cinquena temporada que es fa a Illa Fantasia

vlm capgros 01
 

La cinquena temporada d'Horrorland ha començat a escalfar motors a Vilassar de Dalt , concretament al parc aquàtic d'Illa Fantasia, on es fan els càstings d'actors professionals que estiguin familiaritzats en l'art de l'ensurt i la improvisació, espantadors i personal per a les botigues, restauració, els accessos i la neteja. En total, s'han rebut més de 600 candidatures, algunes de les quals d'aspirants de fora de Catalunya, un rècord per aquest cinquè aniversari, tal com ha reconegut el director del certamen, David Moreno. Entre aquest dilluns i dimecres es faran diverses proves (matí i tarda) per cobrir les 240 vacants que necessita Horrorland per a una edició que enguany s'allarga tres dies més.   

Horrorland arrencarà el 12 d'octubre i s'allargarà fins al 18 de novembre

Aquest volum de sol·licituds ha obligat els organitzadors a fer dos dies de càsting en comptes d'un. Es tracten de proves que demostrin habilitat per "crear pànic amb una veracitat creïble", ha remarcat Moreno. S'avalua la capacitat per fer el zombi, representar sons, salts i el que faci la imaginació de cadascú. Un examen que s'ha acompanyat d'utensilis com les clàssiques motoserra, ganivets i armes.

Moreno ha precisat que es busquen tres perfils en aquestes proves, intèrprets professionals, personal per al manteniment del parc i els negocis i espantadors. "Són gent que sense cap mena de formació prèvia, que es dediquin a una altra cosa i la seva passió sigui el terror" i a Horrorland els ensenyen pautes "perquè tinguin una bona tècnica, a moure's", ha afirmat el seu director.

Una de les proves del càsting

Una de les proves del càsting

 

Entre els més de 600 candidats hi ha la Xari Prada, una actriu amateur, que l'any passat la van convidar a veure el càsting i enguany s'ha animat: "Em flipen les pelis de por, els llibres, els còmics i disfressar-me". També és un gran aficionat d'aquest gènere cinematogràfic en Pau Peña, un actor que ha fet 18 anys i ha volgut provar d'una experiència que coneix des de que s'organitzava a Cercs (Berguedà): "He estat a casa practicant crits".

Espectacle dels cinc anys

Horrorland arrencarà el 12 d'octubre i s'allargarà fins al 18 de novembre al parc aquàtic (serà la tercera vegada), el seu director ha assenyalat que fins aquest dilluns s'han venut un 45% d'entrades. L'esdeveniment, tal com ha indicat, comptarà amb "tres atraccions noves, dos Hunted House i un Extreme House, i tres espectacles nous a l'escenari principal".

Precisament, un d'aquests serà un d'especial pel cinquè aniversari que serà "un recull de tots els personatges i moments èpics i que explicarà el camí que seguirà a partir d'ara Horrorland", ha dit.

Molta expectació als càstings

Molta expectació als càstings

 

Comentaris (2)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive