Horrorland farà passatges del terror a l'exterior gràcies al trasllat a Illa Fantasia. Foto: ACN
Horrorland farà passatges del terror a l'exterior gràcies al trasllat a Illa Fantasia. Foto: ACN

Redacció - ACN

Horrorland farà passatges del terror a l'exterior gràcies al trasllat a Illa Fantasia

Les atraccions interiors faran servir espais en desús del parc aquàtic i ocuparan 15.000 metres quadrats

El parc del terror Horrorland obrirà el 15 d'octubre a Illa Fantasia de Vilassar de Dalt i ho farà per primera vegada amb un passatge del terror a l'aire lliure, que s'instal·larà al minigolf del parc aquàtic del Maresme. "Tenim també moltes ganes de fer servir les piscines", afirma una de les directores d'Horrorland, Cristina Raya. Pel que fa a les atraccions interiors, Horrorland farà servir espais en desús del parc aquàtic, com una antiga discoteca, un restaurant o un auditori. En total es faran servir 15.000 metres quadrats edificats, respecte els 4.000 que hi havia a l'anterior ubicació, a Cercs (Berguedà). En la que serà ja la seva tercera edició, Horrorland presentarà sis nous espectacles amb una vintena de personatges cadascun.

Per crear el nou Horrorland, després de tancar la seu de Cercs, la inversió necessària per adaptar els espais en desús d'Illa Fantasia serà d'1,5 milions Actualment ja hi ha una cinquantena d'operaris treballant-hi per poder inaugurar el mes d'octubre, quan el parc aquàtic hagi tancat portes aquesta temporada. Enguany seran onze dies d'Horrorland, tot i que les temporades normalment seran de divuit dies entre octubre i novembre. A més, a diferència de Cercs, les instal·lacions d'Illa Fantasia permeten que Horrorland funcioni també en paral·lel al parc aquàtic oferint altres propostes de terror, ja que totes les entrades als espais del parc de terror són independents.

Pel que fa a l'adaptació de les atraccions al protocols covid, Horrorland ven ja entrades per grups bombolla, d'entre dues i sis persones, perquè ningú hagi de compartir l'experiència amb desconeguts. Actualment el ritme de vendes és ja un 60% superior al de la darrera edició i s'ha completat prop del 40% de l'aforament disponible a dos mesos de l'inici.

Una oportunitat i una nova vida

"Pensàvem que l'havíem perdut per sempre i ara tenim l'oportunitat que això no mori i pugui seguir creixent", s'ha felicitats un dels directors d'Horrorland, David Moreno, pocs mesos després de tancar el parc de Cerc sense que hi hagués llavors una alternativa real per mantenir el projecte.

Horrorland obrirà a Illa Fantasia

Horrorland obrirà a Illa Fantasia

L'arribada al Maresme és, alhora, una oportunitat per a Illa Fantasia, que podrà farcir d'activitat el parc durant molts mesos en els que el parc aquàtic està tancat. "Teniem un buit de contingut i estem molt il·lusionats amb l'associació amb Horrorland", afirmen des de la direcció d'Illa Fantasia.

També els municipis que l'acullen, Vilassar de Dalt i Premià de Dalt, s'han felicitat de poder donar "una bona notícia" després de molts mesos de pandèmia. "És una oportunitat per als nostres pobles. Ni Premià de Dalt ni Vilassar de Dalt tenim platja, però ara tindrem Horrorland", han comentat els alcaldes En aquest sentit, la posada en marxa d'Horrorland suposarà, a més, la contractació de 170 persones, entre personal de serveis i actors. Bona part s'intentarà que siguin de l'entorn del parc. L'empresa propietària d'Horrorland farà un càsting el pròxim mes de setembre per seleccionar tot tipus de perfils.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive