El doble de CAP a Llavaneres: de 600 a 1.200 metres quadrats
El doble de CAP a Llavaneres: de 600 a 1.200 metres quadrats

Redacció

El doble de CAP a Llavaneres: de 600 a 1.200 metres quadrats

Salut comença les obres d'ampliació del CAP de Sant Andreu de Llavaneres: se sumaran set consultes a la planta baixa i sis més a la primera planta

vlm capgros 01
 

Bones notícies de setembre per als residents de Sant Andreu de Llavaneres i les localitats veïnes, ja que han començat les obres d'ampliació del Centre d'Atenció Primària (CAP) Sant Andreu de Llavaneres. Aquesta iniciativa, impulsada pel Servei Català de la Salut amb fons europeus REACT, té com a objectiu millorar els serveis d'atenció sanitària i proporcionar més espais assistencials per atendre les necessitats de la comunitat.

L'ampliació es realitzarà en una parcel·la adjacent cedida per l'Ajuntament, la qual cosa permetrà que el CAP continuï funcionant amb normalitat durant les obres. El nou espai constarà d'una construcció modular industrialitzada amb planta baixa i primera planta, aconseguint un increment de 600 metres quadrats, el que doblarà la superfície actual del centre fins arribar als 1.250 metres quadrats. Aquesta expansió inclourà set noves consultes a la planta baixa i sis més a la primera, així com espais destinats a sales d'espera, aules d'educació sanitària i aules polivalents, entre d'altres.

  • Aquesta renovació s'adapta a les noves necessitats de l'atenció primària, incorporant els nous rols professionals i oferint una atenció de salut més completa i eficient.
  • L'ampliació suposarà una inversió de 1,3 milions d'euros i es preveu que els nous espais estiguin operatius a principis del 2024.
  • A més, aquesta iniciativa s'emmarca en un pla més gran, ja que es realitzaran 22 actuacions similars a tot Catalunya per valor de 42 milions d'euros, amb l'objectiu de millorar els serveis assistencials a tota la comunitat.

El CAP Sant Andreu de Llavaneres, situat al passeig de Jaume Brutau, és gestionat per l'Institut Català de la Salut i atén la població adulta i pediàtrica de l'Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Sant Andreu de Llavaneres, així com els consultoris locals de Caldes d'Estrac, Sant Vicenç de Montalt i Montalparc. Amb la incorporació de nous rols professionals com referents de benestar emocional i experts en nutrició, fisioteràpia i higiene dental, l'equip de salut està més ben preparat que mai per atendre les necessitats de la comunitat.

Arxivat a:

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive