El món digital, protagonista de la setmana.
El món digital, protagonista de la setmana.

Redacció

El Consell Comarcal organitza una setmana d’interacció empresarial

Es farà del 21 al 25 de novembre i contempla sessions formatives per adaptar els negocis al món digital

El Consell Comarcal del Maresme planteja una ‘Setmana formativa i d’interacció empresarial’. L’organisme, conscient que estem immersos en el món digital, entén que els negocis que no facin una aposta clara per aquest nou model social i econòmic ho tindran més difícil per subsistir. Per això ha organitzat un programa, que es durà a terme aquesta propera setmana, amb càpsules formatives que haurien d’ajudar a les persones emprenedores a incorporar el sistema digital en el seu model de negoci.

Com vendre online, publicitar-se per internet, com utilitzar les xarxes socials per trobar clients…són algunes de les càpsules que s’ofereixen en aquesta edició que es farà, en format online, del 21 al 25 de novembre. També hi haurà formacions específiques sobre fiscalitat i subvencions.

La ‘Setmana formativa i d’interacció empresarial del Maresme’ tancarà el divendres 25 de novembre amb una sessió presencial que es farà al Club Nàutic El Balís, a Sant Andreu de Llavaneres, en el decurs de la qual es presentaran tres casos d’èxit i es farà un Networking que ajudi a les persones assistents a ampliar els seus contactes professionals.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive