El rodatge del film d'Elena Martín a Sant Vicenç de Montalt. Foto: Consorci de Turisme
El rodatge del film d'Elena Martín a Sant Vicenç de Montalt. Foto: Consorci de Turisme

Clara Segura i Alex Brendehmül roden a Sant Vicenç de Montalt

La directora i actriu Elena Martín filma 'Creatura', la seva nova pel·lícula, en una casa particular del municipi maresmenc

VLM Capgros 1350x366 0322
 

“Creatura”, la nova pel·lícula de la directora i actriu Elena Martín, s’està rodant actualment en una casa particular de Sant Vicenç de Montalt, que serveix d’escenari per un film ambientat en la Costa Brava i que ha comptat amb la col·laboració de la Maresme Film Commission per tal de trobar la localització més adient. El Maresme és cada cop un plató més sol·licitat

Martín dirigeix i, alhora, protagonitza la pel·lícula, la qual “parla sobre el desig femení i sobre com s’arriba a construir. La Mila és una dona de 30 anys que es muda amb la seva parella a la casa de la seva àvia a la Costa Brava i, a través d’aquest canvi d’ubicació, comença a recordar les experiències del seu passat als estius en aquella casa. A través d’aquestes memòries, entén quina és la seva sexualitat del present”, explica la seva creadora, que també ha escrit el guió juntament amb Clara Roquet.

Al costat de Martín hi ha un gran elenc d’actors i actrius com és Oriol Pla, qui ja està familiaritzat amb el Maresme ja que “havia rodat ‘El día de mañana’, també alguna cosa més... Em sembla genial, el Maresme m’encanta, hi tinc molts amics aquí, sempre intento anar amb ells a dinar. Em sembla molt guai que se situï aquí". Pla es posa a la pell d’en Marcel, la parella de la Mila, un personatge amb el que comparteix moments vitals. 

rodatgecreatura 4

Rodatge de 'Creatura' a una casa particular de Sant Vicenç. Foto: Consorci de Turisme

També Alex Brendehmül exposa que ha “rodat vàries vegades per la zona, em sembla un espai molt ric, que ofereix moltes localitzacions molt interessants. M’agrada molt”, tot destacant que “és una pel·lícula que està escrita d’una forma molt delicada, tractant temes que són molt essencials i que moltes vegades la gent no sap com parlar-ne a les pel·lícules i guions. Bàsicament, el tema és la sortida de la infantesa a l’adolescència i l’edat adulta, el despertar de la sexualitat amb la descoberta del cos, del desig”.

Brendehmül i Clara Segura interpreten als pares de la Mila, un paper que l’actriu explica que “compartim amb dos actors i dues actrius més, perquè uns fan els joves i nosaltres fem l’edat adolescent i l’adulta. A més, l’Elena també és directora i actriu de la part adulta, és complicat”. Es preveu que el film s’estreni l’any 2023.

 

Comentaris (1)

Sóc un ignorant Fa 3 mesos
Perdonin, senyors del Capgros, però no sé de qui em parlen.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive