Argentona es queda sense Festa Major
Argentona es queda sense Festa Major

Argentona no permetrà cap acte al carrer per Festa Major

Només el Vot de Poble d’Argentona es farà, i de forma virtual

La decisió d’Argentona de suspendre la Festa Major que havia de començar aquest dilluns, dia 3, en motiu de la pandèmia de la Covid-19 és ferma i l’Ajuntament la farà complir. En un comunicat públic, l’equip de govern de l’Ajuntament d’Argentona ha volgut deixar clara que vetllarà pel compliment de la suspensió de tots els actes al carrer durant els dies de Festa Major, de manera que es respecti la decisió de suspendre-la per motius sanitaris.

L’advertiment institucional arriba després d’alguns episodis en altres municipis en els quals hi ha hagut iniciatives ciutadanes per evocar elements o moments de les seves festes, com en el cas de Mataró i alguns succedanis d’actes de Les Santes.

En un comunicat, l’Ajuntament d’Argentona és taxatiu a l’hora d’afirmar que “no autoritza ni permetrà cap acte al carrer en l'àmbit de la Festa Major, així com tampoc cap desfilada o processó vinculada a actes religiosos ni de cap altra mena, pels motius sanitaris que ens han obligat a suspendre tots els actes de la Festa Major, tant els propis com els organitzats per les entitats del municipi”.

La tendència de positius no ha parat de créixer

Explica l’Ajuntament que “les darreres setmanes la tendència de casos positius no ha parat de créixer i en aquest moment és prioritari frenar els contagis perquè la pandèmia no torni a descontrolar-se” i demana prudència i responsabilitat a la ciutadania. 

L'alcaldessa d'Argentona, Gina Sabadell. Foto: ACN

L'alcaldessa d'Argentona, Gina Sabadell. Foto: ACN

El Vot de poble serà virtual

L’únic element que evocarà la Festa Major d’Argentona serà el Vot de Poble que es farà en l’hora tradicional del 4 d’agost però per primer cop en format virtual. L’Ajuntament el manté “pel que significa en un context de pandèmia com el que estem vivint i pel valor patrimonial d'aquest acte tan arrelat  a la cultura del nostre poble”. Així  l'alcaldessa farà la tradicional renovació del Vot de Poble mitjançant un vídeo que s'emetrà pel web municipal i les xarxes socials de l'Ajuntament d'Argentona.

 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive