Un autobús Expres.cat com el que connecta Argentona i Cabrera amb Barcelona. Foto: ACN
Notícies relacionades
Un autobús Expres.cat com el que connecta Argentona i Cabrera amb Barcelona. Foto: ACN

Argentona demana millores i més freqüencies en la connexió de bus amb Barcelona

Els usuaris reclamen més expedicions a primera hora i una parada més cèntrica que l'actual a plaça Tetuan.

patrocini pous
 

L'Ajuntament d'Argentona demanarà a la Generalitat millores en la línia de bus directe entre Argentona, Cabrera i Barcelona que es va posar en marxa a principis d'aquest 2022. Després de sis mesos de funcionament, el consistori constata, després de fer una enquesta ciutadana, que calen més freqüències i en millors horaris.

Segons informa l'Ajuntament en un comunicat, la valoració del servei és positiva en aquest primer mig any de funcionament, ja que ha donat resposta a la demanda històrica de tenir connexió directa en transport públic amb la capital catalana.

Per ara, el servei es limita a 6 expedicions d'anada i 6 de tornada de dilluns a divendres feiners, a excepció de l'agost. L'Ajuntament va dur a terme durant el juliol una enquesta entre els usuaris, a la qual van respondre 160 persones. Un 63% dels usuaris van respondre que els horaris no s'ajusten a la seves necessitats. Molts d'ells van apuntar que cal revisar i reforçar els horaris a primera hora del matí, per tal que pugui ser útil per a persones que comencen a treballar o estudiar a Barcelona a les 8 o 8:30h. El fet que l'única parada a Barcelona sigui la plaça Tetuan resta segurament molts potencials estudiants que podrien beneficiar-se d'aquesta línia.

Segons l'enquesta, més d'una quarta part dels usuaris que fan servir la línia són menors de 23 anys i quasi el 40% se situa en la franja entre els 44 i 63 anys. Un 38% fa servir el bus per desplaçar-se a la feina, i un 16% per anar a estudiar.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive