Un autobús Expres.cat com el que connectarà Argentona i Cabrera amb Barcelona. Foto: ACN
Un autobús Expres.cat com el que connectarà Argentona i Cabrera amb Barcelona. Foto: ACN

S'estrena el bus 807 directe d'Argentona i Cabrera a Barcelona

El bus pretén facilitar els desplaçaments entre els municipis evitant transbordaments i reduint el temps de viatge

El departament de Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori posarà en marxa dilluns dia 17 una nova línia de bus entre Argentona, Cabrera de Mar i Barcelona que pretén facilitar els desplaçaments entre aquests municipis amb un servei directe, evitant transbordaments i reduït el temps de viatge. El nou servei oferirà sis anades i sis tornades de dilluns a divendres, excepte a l'agost. El bus tindrà el codi 807 i el servei el prestarà la concessionària Empresa Casas, del grup Moventis.

  • El nou servei sortirà des d'Argentona a les 6.30 h, 8.00 h, 14.30 h, 16.00 h, 17.45 h i 19.45 h
  • Des de Barcelona (plaça Tetuan) a les 7.15 h, 8.45 h,15.15 h, 16.45 h, 18.30 h i 20.00 h.

En sentit Barcelona, el servei iniciarà el trajecte a la parada de bus situada al c. Joan XXIII / Pl. Molí d'Argentona, i pararà a l'Avinguda de Puig i Cadafalch/carrer de Barcelona (Argentona), la Carretera de Vilassar B-502 (Escola bressol) d'Argentona, i la Carretera de Vilassar de Mar (Sindicat Agrícola) de Cabrera de Mar. Després enllaçarà amb l'autopista fins la parada final de Barcelona (Pl. Tetuan), on es pot fer intercanvi modal amb la línia de metro L2 i línies urbanes de bus.

En sentit tornada, el servei iniciarà el trajecte a la parada a Tetuan, per després realitzar les parades a Ctra. de Vilassar de Mar (Sindicat Agrícola), Avinguda de Puig i Cadafalch (Rotonda del Pi Gros) d'Argentona, i Carrer de Joan XXIII / Plaça del Molí d'Argentona.

Es preveu que en els propers mesos es puguin adequar i afegir noves parades a la carretera B-502 per aproximar el servei a un major nombre d’usuaris.

Arxivat a:

Comentaris (1)

Jordi Fa 5 mesos
Està molt bé això d'il·lustrar amb una imatge d'un vehicle de la flota de l'empresa Monbus una notícia que diu que el servei l'oferirà l'Empresa Casas, del Grup Moventis. Deixant de banda, lògicament, que enlloc de la notícia diu que el servei serà exprés.cat i, per tant, no aniria vinilat així, sinó com les línies Premià-Bcn, amb la imatge pròpia de la concessionària.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive