Handbol JHM Mataró Sant Cugat. Foto: R.Gallofré

El Hapo Joventut tanca la lliga amb una altra derrota

El conjunt de Mataró perd a casa amb el Sant Cugat (33-35)

Festival ofensiu a la capital del Maresme per posar punt i final a la temporada. Hapo Joventut i Sant Cugat van protagonitzar un intercanvi de cops que va acabar amb triomf del conjunt visitant. En realitat, l’equip local va anar a remolc durant llargues fases del partit. De totes maneres, l’embranzida final va equilibrar les coses.

El Sant Cugat dictava els diferents parcials. Les diferències durant la primera meitat van anar oscil·lant fins arribar al descans amb un +5 per l’equip visitant (16-21). A un quart d’hora pel final, fins i tot, el partit semblava sentenciat a favor del Sant Cugat (22-30). Una furibunda reacció del Hapo va derivar en un parcial d’11 a 5 que posava emoció al tram final del duel. L’equip del Vallès va aguantar per acabar imposant-se en el marcador (33-35).

Bernat López, amb 7 gols, va ser el màxim golejador del Hapo. Bernat Bonamusa en va fer 5, i entre Jan Bonamusa i Manel Núñez en van aportar 8 (4 cadascú). A l’altra banda de la pista va destacar Guillem Pallarès, autor de 6 gols.

El Hapo Joventut tanca amb aquesta derrota una temporada irregular a la Primera Estatal. L’equip de la capital del Maresme, que ha acabat la lliga amb quatre jornades seguides sense guanyar, ha sumat un total de 22 punts; 10 victòries, 2 empats i 18 derrotes. El Joventut ha sigut 12è a la classificació.