Un partit del Hapo Joventut. Foto: R.Gallofré

Victòria del Hapo contra l’Amposta i altres resultats del cap de setmana

L’equip de Mataró recupera el camí del triomf (26-20)

El Hapo Joventut Mataró ha tornat a guanyar després de quatre partits consecutius encaixant derrotes. D’aquesta manera, les mataronines consoliden la seva posició a mitja taula. Repassem aquest partit i altres resultats del cap de setmana esportiu.

Handbol

• Hapo Joventut Mataró 26-20 Amposta

Victòria del conjunt de Mataró davant el penúltim classificat. El partit va ser molt equilibrat fins que l’equip local va poder obrir forat en els últims deu minuts. Ona Muñoz va fer vuit gols.

• Hapo Joventut Mataró 30-29 Banyoles

Remuntada del Joventut en els últims deu minuts per passar del 24 a 27 a la victòria per 30 a 29. Nil Moreno i Bernat López, amb sis gols cadascú, van comandar l’atac local.

Waterpolo

• Terrassa 8-14 stm CN Mataró

El CNM jugarà la final de la lliga de waterpolo i aspira a un quartet de títols domèstics.

Bàsquet

• Advisoria Mataró Maresme 48-69 Celta

El Boet s’acomiada de la competició amb una altra derrota.

• Germans Homs UE Mataró Femení Maresme 53-59 Viladecans

Derrota de la Unió per posar el punt i final a la temporada. L’equip de la capital del Maresme acaba en desena posició amb un balanç de 10/16. Contra el Viladecans, un últim parcial de 19 a 6 va ser insuficient per remuntar el partit.

Futbol

• CE Mataró 2-0 Llagostera-Costa Brava B

Cabrero, a la primera part, i Paredes, el golejador de l’equip, en l’últim quart d’hora, van ser els autors dels gols que certificaven una nova victòria del Mataró a casa. Els de Raúl Monroy ja sumen nou partits seguits sense perdre al Centenari, des de principis de novembre de l’any passat.

Hoquei sobre patins

• Lidergrip CH Mataró 0-2 Bigues i Riells

El Mataró, que és tercer per la cua, no va poder superar la muralla defensiva del seu rival.

Futbol sala

• Sala 5 Martorell 2-3 Futsal Aliança Mataró

Victòria importantíssima del conjunt de la capital del Maresme davant el tercer classificat i rival directe a la part alta de la taula. El Futsal lidera la classificació.

• L’Hospitalet 6-1 CE Futsal Mataró

Nova derrota de les mataronines, que no abandonen la zona de descens.