Un moment del partit. Foto: Palmer Basket Mallorca.

La UE Mataró-Homs cau a Mallorca

El conjunt de la capital del Maresme perd en la primera visita de la temporada (88-69)

La Unió Esportiva Mataró havia començat amb bona nota una nova campanya a la Lliga EBA (Grup C1). En l’estrena a casa, el conjunt de Charly Giralt va ser superior al Quart (84-68). De totes maneres, l’equip de la capital del Maresme va haver d’acceptar la primera derrota del nou curs en el desplaçament que marcava l’inici del seu trajecte lluny del Mora. El Palmer Basket Mallorca es va imposar en els quatre quarts del duel i així va assegurar-se que la victòria no s’escapés de les illes.

Al descans, la diferència encara era salvable (44-38) però al final del tercer quart tot s’havia complicat massa (64-50). El conjunt local va anar ampliant diferències i al final el resultat era prou contundent (88-69). Vicens, 22 punts i 10 rebots, i Sherman, 17 punts i 11 rebots, van ser els jugadors més determinants del partit. Juanola, amb 18, va ser el màxim anotador de la UE Mataró-Homs.

El Basket Mallorca va clavar 10 triples de 24 intents i, en general, va exhibir un encert destacable de cara cistella. El conjunt de Mataró no va poder seguir la seva dinàmica ofensiva malgrat l’esforç sota l’anella d’Omaru Toure (8 punts i 9 rebots). El jugador interior, que ha tornat a la Unió, ha de ser un dels pilars de Charly Giralt aquesta temporada.

L’equip balear va disposar del triple de tirs lliures (21 a 7), i aquesta va ser una altra de les diferències del partit. La resta d’estadístiques no són així d’aclaparadores, però amb una mica d’aquí i una mica d’allà el Basket Mallorca va obrir el forat definitiu. La UE Mataró-Homs rebrà l’Azulejos Moncayo en el proper partit a casa. La temporada és llarga i té un repte a l’horitzó. Tornar a jugar les fases d’ascens.