Imatge d'arxiu del Boet. Foto: R.Gallofré

El Talenom Boet perd a la pròrroga contra el Canoe

L’equip de Mataró acaricia el tercer triomf de la temporada però acaba perdent a casa davant el conjunt madrileny (64-70)

No ha pogut ser, i això que el Talenom Boet Mataró ha acariciat, aquest dissabte, la tercera victòria de la temporada en el partit que jugava a casa davant el Real Canoe de Madrid. El conjunt visitant ha portat el partit a la pròrroga i allà ha jugat amb més encert en els moments calents. Al final, victòria del Canoe per 64 a 70.

El partit començava amb un Boet disposat a portar la veu cantant. Incisives en atac, les locals han firmat un molt bon primer quart (19-14). A partir d’aquí, és cert que ha minvat la producció ofensiva del Talenom. Al descans, i després d’un parcial de 12 a 14, el Canoe retallava diferències (31-28). El partit seguia igualat després del pas per vestidors. El 18 a 19 del tercer període n’era bona mostra. En l’últim quart, un +2 per a les visitants (11-13) portava el partit a la pròrroga (60-60).

En els minuts decisius, el Boet ha vist la cistella massa petita (només quatre punts). En canvi, el Canoe ha seleccionat millor els seus atacs i s’ha acabat emportant el duel (64-70). D’aquesta manera, el Boet, que continua encallat a la cua de la classificació amb només dues victòries, es quedava amb la mel als llavis. El Canoe sumava, en canvi, el desè triomf del curs.

El conjunt de Madrid, sense ser netament superior en cap apartat estadístic, fonamentava la victòria en la brillant actuació individual de Macarena Roldán (24 punts entrant des de la banqueta). A l’equip de Mataró, destacarien especialment les valoracions de Blanca Garcia (14 punts i 6 rebots) i Lucía Méndez (12 punts i 10 rebots). El Boet, que té un partit menys, queda ara a dues victòries del penúltim classificat, el Lima-Horta. El proper partit de les mataronines serà a la pista de l’Alcobendas.