Bàsquet femení Advisoria Maresme Boet 3 Viles - Stadium Casablanca. Foto: R.Gallofré

Setena victòria a la lliga de l’Advisoria Maresme

Les mataronines es desfan de l’Stadium Casablanca (64-42)

Derrota a la pista del Lima-Horta. Tret d'aquest partit, tot han sigut alegries fins ara. L’equip de Mataró enllaça set victòries seguides (a efectes estadístics podríem dir que és així perquè la derrota es va produir a la primera jornada, tot i que aquesta es va disputar més tard i ja després d'algun triomf), i s’ha instal·lat a la zona més alta de la classificació. Només el Barça continua, de moment, invicte. Aquest dissabte, el Boet s’ha desfet de l’Stadium Casablanca amb relativa comoditat (64-42).

Fortes en defensa, les mataronines han imposat la seva llei gràcies a una magnífica actuació coral; totes les jugadores de l’equip, onze en total, han aportat punts. Destaquen, en aquest sentit, les xifres de Cristina Hurtado (11) i Sara Vujacic (10). Han sigut les màximes anotadores del seu equip i del partit però en realitat no són números gens extraordinaris o, com a mínim, propis d’actuacions individuals majúscules. El conjunt local ha guanyat perquè és millor equip i perquè té els mecanismes col·lectius més ben apresos que el rival.

El Boet es presentava al descans amb un +11 gràcies als primers parcials de 12-7 i 20-14. El partit arribava viu al darrer quart, però aleshores s’han acabat els dubtes de manera definitiva amb un escandalós 17 a 6 en els últims minuts. Potents dins la pintura, les mataronines també han firmat un notable 37% d’encert en triples (10/27). Dos de dos, des d’aquesta distància, per a Sara Vujacic. Hurtado, Salmerón i Vila també han aportat, respectivament, dos triples.

Al final, l’Advisoria Maresme ha mostrat més continuïtat en atac i la capacitat d’ofegar l’Stadium Casablanca en defensa quan el partit més ho necessitava. Les mataronines allarguen les bones sensacions i els resultats parlen en consonància. El balanç de 7-1, amb les set victòries "de manera consecutiva", és prou clarificador del bon moment que viu l’equip de Mataró.