L'Advisoria Maresme, en estat de gràcia. Foto: R.Gallofré

L’Advisoria Maresme no té pietat de l’Azulejos Moncayo Helios

Segona victòria de les mataronines a la Lliga Femenina 2 (71-46)

Un parcial de 24 a 9 en el segon quart deixava el partit pràcticament liquidat. L’Advisoria Maresme demostrava, d’aquesta manera, tot el seu potencial en atac. L’Helios de Saragossa va aconseguir reprimir-lo, fins a certa manera, durant els primers minuts (14-12 al final del primer quart), però a partir d’aquest moment ja va ser incapaç de contenir el cabal ofensiu de l’equip mataroní.

Després del pas per vestidors les diferències, fins i tot, van seguir creixent (18-12 en el tercer quart i 15-13 en l’últim període). Al final, el 71-46 és una bona mostra del nivell d’un i altre equip ara mateix. L’equip de l’Eusebi Millán es va mostrar superior en totes les facetes del partit i el +25 del marcador ho va saber reflectir. Tirs de camp, de dos, de tres, tirs lliures, rebots o recuperacions. Totes les estadístiques van somriure a l’equip de la capital del Maresme.

Especialment sagnant va ser la diferència en els tirs lliures; 22/31 71% de l’Advisoria per un 10/21 48% de l’Helios. Així les coses, el conjunt local va mostrar millor mà des de totes les distàncies. Els 5 triples o el 47% d’encert des de la pintura també van ajudar a cimentar la victòria. Al final, l’equip de Mataró va imposar-se en tots els quarts i va cridar als quatre vents que ha començat la temporada amb molt bones sensacions.

En l’apartat individual és difícil destacar l’actuació d’algú perquè l’Advisoria va oferir una aportació ofensiva coral, en la qual fins a tres jugadores van superar la barrera dels 10 punts; Olga Ruano i Laura Soria (13), i Blanca Garcia (12). Ruano, a més, hi va sumar 12 rebots per completar la doble figura. Mireia Vila, amb 7 punts i 7 rebots, també va completar un molt bon partit. L’Advisoria Maresme és líder amb dues victòries en les primeres dues jornades.