Rem Mataró triomfa dins i fora de l'aigua per Les Santes

El Club Rem Mataró reuneix més de 400 persones en la la IV regata de lliga de llagut amb gran èxit d'organització

WhatsApp Image 2023 07 07 at 11.44.01

La Lliga de Llagut es va decidir a Mataró

El diumenge 16 de juliol Mataró es va convertir en la capital catalana del rem. Un total de 19 clubs i 47 equips es van desplaçar fins a la capital del Maresme per participar en la competició reina de l'estiu en el rem de banc fix: el llagut català. En aquesta ocasió es tractava de la quarta i última regata de la lliga, decisiva per al resultat final.

Rem Mataró va triomfar en aquesta ocasió tant dins com fora de l'aigua. Acollir un esdeveniment d'aquestes característiques suposa un esforç logístic i tècnic majúscul, tenint en compte que es tracta d'organitzar a més de 400 persones i una gran quantitat de material complint unes exigències molt concretes d'espai i horaris. Afortunadament, gràcies a l'esforç dels membres del nostre club tot va sortir com s'esperava i tant vogadors com aficionats van poder gaudir en temps i forma de la regata, així com d'altres serveis com una barra mòbil i venda de marxandatge del club.

IMG 2360

Celebració a alta mar!

Dins de l'aigua, els vogadors i vogadores van estar a l'altura de l'exigència de competir a casa i defensar els colors. Les veteranes femenines van guanyar la regata en un final molt emocionant, resultat que les permet pujar al podi com a terceres de lliga. Els veterans masculins segueixen ampliant la seva progressió emportant-se un segon lloc de la final B que els situa a la setena posició d'una lliga en la qual participen 20 tripulacions.

En categoria sènior, les noies també van aconseguir guanyar la seva regata amb autoritat, amb més de deu segons de diferència sobre les seves perseguidores. Aquest resultat les fa pujar al podi com a segones de lliga. Pel que fa als nois, van assolir un segon lloc a la regata que també els deixa segons classificats en la general.

image 6483441

L'equip es felicita després de competir

Amb aquesta satisfacció de la feina ben feta, el club tornarà a l'aigua el 29 i 30 de juliol a Deltebre, on es disputarà el Campionat de Catalunya de llagut, última prova puntuable de l'any.