Un partit del Joventut. Foto: R.Gallofré

Quarta derrota seguida del Joventut

El Hapo es va veure clarament superat per La Salle Montcada (25-39)

No és habitual que passi. Més enllà de si està en un moment pletòric, dolç, menys bo o directament dolent, el Joventut Handbol Mataró és tradicionalment un equip combatiu contra tots els rivals de la Primera Divisió Estatal. De fet, aquesta mateixa temporada la derrota més sagnant havia sigut en la primera jornada (32-24 a Sabadell). Després d’això, diferències que han anat de l’ensopegada mínima (30-29 a Banyoles la setmana passada) a partits que s’han perdut per marges de dos, quatre o màxim cinc gols. Aquesta vegada, però, La Salle Montcada va passar per sobre del conjunt mataroní.

L’actual cinquè classificat de la lliga va comandar el marcador des del primer parcial (1-4). Després d’una mínima reacció local abans del llindar del minut 10 (5-7), tot es va acabar. La Salle va fer servir la resta de la primera part per començar a marcar diferències de manera descarada. Al descans, el resultat feia evident la distància entre un i altre equip (11-22). El conjunt visitant doblava en el marcador a un Hapo Joventut que no trobava respostes.

L’equip de la capital del Maresme va poder, en certa manera, aturar l’hemorràgia durant la segona meitat. Com a mínim, durant bona part dels minuts el Joventut va evitar que la diferència fos encara més gran. Al final, però, la golejada i el +14 per La Salle van caure pel seu propi pes (25-39). Lancina, Quirós i Gómez, amb 9, 8 i 7 gols, van exhibir una contundència ofensiva que el Joventut no va poder frenar en cap moment.

Ara, l’equip de Mataró acumula quatre derrotes seguides i queda desè a la classificació. El balanç és de cinc victòries i set partits perduts. El Hapo encara té un coixí de més d’un partit en relació a la zona més calenta de la classificació, però necessitarà millorar en els següents duels per recuperar la seva tradicional essència combativa.