Un partit del Quadis. Foto: R.Gallofré

El Quadis CN Mataró cau a la piscina del campió

L’Atlètic Barceloneta va ser molt superior (15-4)

L’Atlètic Barceloneta porta tres lustres dominant la lliga amb mà de ferro. La guanya sempre, gairebé tots els partits i amb una autoritat incontestable. No sembla que la pel·lícula hagi de canviar aquesta temporada. De moment el conjunt mariner ha guanyat els nou partits disputats fins ara, en els quals ha marcat un total de 147 gols. El Quadis CN Mataró arribava a la piscina de Sant Sebastià amb la intenció de, com a mínim, competir contra el gran ogre de waterpolo estatal.

El conjunt d’Andrei Iosep s’havia de marcar objectius realistes i el primer d’ells podríem dir que es va satisfer; al final del primer quart, el Mataró encara era dins del partit (4-2). És veritat que l’Atlètic Barceloneta ja insinuava tot el seu potencial ofensiu però l’equip del Maresme era capaç de respondre en la mesura de les seves possibilitats. El partit, no obstant, va començar a trencar-se durant el segon període.

La defensa local començava a ofegar els atacs del Mataró. És cert que a l’altra banda de la piscina el sistema sense pilota del conjunt de Iosep també podia frenar alguns atacs de l’Atlètic Barceloneta, però el parcial en aquests minuts va ser de 2 a 0. El Quadis, doncs, no seria capaç de marcar cap gol durant tot el període. Les coses no millorarien gaire després del descans llarg.

5 a 1 i 4 a 1. Aquests van ser els marcadors registrats en els últims dos quarts del partit. El Quadis va fer dos gols però en cap moment va poder frenar el torrencial ofensiu del gran campió. L’Atlètic Barceloneta sumava nou gols més per acabar d’arrodonir una golejada important (15-4). Víctor Andrade, amb dos gols, va ser el millor golejador del Quadis, que ara espera refer-se de la derrota amb un bon partit en la propera jornada de lliga contra el Catalunya. El CN Mataró és sisè amb 13 punts.