El CN Mataró, a Budapest per certificar l'accés a la Final Four.

L’Assolim CN Mataró jugarà la Final Four de la Champions

El conjunt que entrena Dani Ballart confirma el bitllet guanyant a la piscina del Ferencváros (8-13)

Assolim CN Mataró, Sabadell, Sant Andreu i Olympiacos. Aquest és el cartell de la Final Four de la Champions League 2023/2024. És bastant probable que es jugui a Barcelona, tenint en compte que tres dels quatre equips que la jugaran són catalans. Aquesta, com a mínim, és la sensació ara mateix de l’entrenador del CNM, Dani Ballart, que es mostrava molt satisfet amb el partit que les seves jugadores han disputat a Budapest, davant el Ferencváros, per confirmar la classificació: “Després de tres mesos sense estar juntes pel campionat d’Europa i el Mundial, aquesta és tot just la segona setmana que estem entrenant. En aquest sentit, estic molt content amb el partit d’avui”.

Ballart destaca que el seu equip ha mantingut alts nivells de concentració durant el duel a la piscina del conjunt hongarès: “Hem estat molt connectades i només hem vist petites desconnexions momentànies que són molt lògiques pel cansament acumulat. Sobretot les set internacionals que tinc arrosseguen molts partits”. L’entrenador del CN Mataró explica que han pogut controlar el duel en tot moment: “Hem estat molt bé dominant el partit i trencant-lo a partir del tercer quart”.

El 0 a 4 del tercer període (resultat acumulat de 5 a 11), certament, ha sentenciat l’enfrontament a la piscina hongaresa. El Ferencváros ha pogut guanyar el darrer parcial (3-2) però la feina ja estava feta. Simone van de Kraats, autora de 4 gols, ha liderat l’atac del Mataró. Rita Keszthelyi i Queralt Bertran han fet 2 gols cadascuna d’elles.

L’Assolim encara jugarà un partit més d’aquesta lligueta de la Champions. Serà a casa davant l’Ethnikos de Grècia. El resultat, del tot intranscendent. El CN Mataró ja sap que repetirà experiència a la Final Four de la Champions. Aquesta temporada, contra el campió de l’any passat (Sabadell), el de fa dos i tres anys (Olympiacos) i davant l’actual líder de la lliga (Sant Andreu).