Un partit del Mataró. Foto: R.Gallofré

Nova victòria del CE Mataró i altres resultats del cap de setmana

L’equip groc-i-negre suma al camp del Llefià la segona victòria de la temporada

El Club Esportiu Mataró, que no coneixia la victòria fins fa res, n’ha sumat dues de seguides que permeten a l’equip de Raúl Monroy mirar amb optimisme la classificació i les properes jornades.

Ara el Mataró és onzè i ja té 9 punts.

Futbol

• Llefià 1-2 CE Mataró

Bruno Villagrasa, amb un gol en el minut 89, es va convertir en l’heroi del partit. Ell mateix havia obert el marcador en el minut 64, però Marc Montejo havia fet l’empat poc després.

Bàsquet

• Artés 72-88 UEM Germans Homs

La Unió ocupa la tercera posició de la lliga amb un balanç de 6/3 gràcies a la bona victòria a la pista de l’Artés. El conjunt de Mataró va exhibir una brillant bateria de recursos ofensius. En aquest sentit va tornar a destacar Jordi Juanola, autor de 25 punts i 16 rebots.

• Mataró Parc Boet Maresme 55-93 Hospitalet

Derrota contundent del Boet davant el líder invicte de la lliga, l’Hospitalet. El conjunt visitant va ser molt superior en el rebot i va imposar la seva força des del primer quart.

• Ardoi 55-61 Advisoria Mataró Maresme

Primera victòria de la temporada pel conjunt de Mataró.

• Germans Homs UEM Femení Maresme 65-54 Azulejos Moncayo

Les mataronines s’instal·len a la zona alta de la classificació gràcies a una victòria liderada per Clàudia Baraut (16 punts i 9 rebots).

Waterpolo

• stm CN Mataró 8-7 Mediterrani

Retorn a la lliga amb un triomf ajustat. Un últim parcial de 0 a 2 va fer que el Mediterrani fos capaç de caure amb honor contra el líder sòlid de la lliga. Ple de victòries a la competició domèstica, dos títols al sarró i classificació per la segona fase de l’Eurolliga. La temporada del Mataró va vent en popa.

• Atlètic Barceloneta 15-4 Quadis CN Mataró

El Quadis va perdre amb contundència a la piscina del gran campió.

Hoquei sobre patins

• CH Mataró 4-3 Vendrell

El conjunt de la capital del Maresme és líder de l’OK Lliga Plata Nord amb dos punts més que el Liceo, que té un partit pendent. Xavier Burguillos, autor de dos gols, va ser decisiu en el partit contra el Vendrell.

• Igualada 4-1 Lidergrip CH Mataró

El Mataró es va avançar amb gol de Nina Almirall però el conjunt de l’Anoia es va mostrar superior. El Lidergrip és onzè amb 3 punts.

Handbol

• Hapo Joventut 26-30 La Roca

El Joventut encaixa la segona derrota consecutiva i segueix a mitja taula. L’equip de Sergi Rodríguez, que va anar a remolc durant tot el partit, va caure en el derbi de Parpers.

• La Roca 26-30 Hapo Joventut

Idèntic resultat que el masculí, però justament al revés. Curiós. Clara Poo, amb 11 gols, va tornar a liderar l’atac del Hapo.

Futbol sala

• Hospitalet 2-5 Futsal Aliança Mataró

El Mataró és segon després d’una imponent victòria a la pista d’un rival de la part alta.

• Futsal ACL Grup Mataró 5-6 L’Hospitalet

El Futsal segueix amb cinc punts i quart per la cua després d’aquesta ajustada derrota.