David Peña quan jugava al Futsal. Foto: CE Futsal Mataró.

El mataroní David Peña guanya la Copa Catalunya de futbol sala

L’Industrias Santa Coloma es va desfer del Barça (3-2) en un partit marcat per la polèmica

Quedaven 14 segons pel final del partit i el Barça va empatar a tres. Ho va veure gairebé tothom al pavelló, però no els àrbitres. El porter de l’Industrias Santa Coloma va treure una pilota que ja havia superat completament la línia, i de manera bastant clamorosa, però els àrbitres no van concedir el gol. Acte seguit l’Industrias fins i tot va poder marcar el quart, però el conjunt de Santa Coloma va fallar a porteria buida. Eren els últims instants d’una final boja, que va acabar amb el triomf de l’Industrias i del mataroní David Peña a la Copa Catalunya.

D’aquesta manera, el tradicional equip de Santa Coloma de Gramenet derrotava al quatre vegades campió d’Europa. La final va ser realment disputada. Els dos equips van sortir amb vocació ofensiva i ganes de demostrar que mereixien el títol. Povill va aprofitar una mala col·locació del Barça en un córner per marcar amb el cap el primer gol del partit (15’).

El conjunt blaugrana va tenir diverses ocasions per empatar abans del descans, però no ho va fer fins a la segona part (Adolfo, 36’). El tram final va ser de traca un mocador. Un minut després de l’empat a un, Verdejo tornava a situar l’Industrias per davant transformant un doble penal. Poc després, Uri Santos, des del mig del camp i aprofitant que el Barça ja jugava sense porter, feia el 3 a 1 que semblava sentenciar el partit. Ja a l’últim minut, Adolfo, de nou, tornava a retallar diferències (3-2). I a falta de només 14 segons arribaria la jugada polèmica del gol fantasma no concedit al Barça. Al final, l’Industrias Garcia i David Peña són campions de la Copa Catalunya.