Les obres del pavelló Eusebi Millán duraran 10 mesos
Notícies relacionades
Les obres del pavelló Eusebi Millán duraran 10 mesos

1,3 milions d'euros per reformar l'Eusebi Millan, que estarà tancat 10 mesos

L'Ajuntament ha iniciat les obres de reforma i millora del poliesportiu municipal del barri del Pla d'en Boet, i els equips que l'utilitzen s'hauran de desplaçar a altres equipaments

El Poliesportiu Municipal Eusebi Millán, al barri del Pla d'en Boet de Mataró, romandrà tancat durant els propers 10 mesos, mentre s'hi realitzen obres de reforma i millora. Els equips que utilitzen el pavelló hauran de traslladar els seus entrenaments i partits a altres equipaments esportius. Les obres són ambicioses i tenen un cost de més d'1,3 milions d'euros.

Els treballs s'han iniciat aquest 3 d'agost amb el desmuntatge del fals sostre del pavelló, que precedirà el desmuntatge de la coberta, la qual té problemes d'aïllament tèrmic i estanqueïtat (fa uns mesos hi va haver problemes de goteres). Es tracta d'una estructura de fibrociment, de manera que les tasques les haurà de dur a terme una empresa especialitzada. 

La reforma preveu substituir les encavallades per unes noves d'acer de cara a sustentar la nova coberta, en la qual s'hi instal·laran en un futur plaques fotovoltaiques. A més serà plana i donarà continuïtat en alçada a la pista poliesportiva annexa, inaugurada a finals de 2016.

37e43308 0bc2 4f86 87ff 1d95609206c3

Infografia dels canvis a l'exterior de l'equipament. Font: Ajuntament

Les obres preveuen la substitució del paviment sintètic per parquet flotant de la pista de joc i una nova il·luminació amb làmpades LED. S’instal·larà nou equipament esportiu –cortines divisòries, cistelles e bàsquet, xarxa de fons de pista– i es farà el marcatge de la pista. L’Ajuntament ha demanat una subvenció al Programa d’Impuls a la Rehabilitació d’Edificis Públics del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per al finançament de les obres.

Els treballs afectaran al desenvolupament de la temporada 2022-23. Els equips que utilitzen el pavelló hauran de traslladar els seus entrenaments i partits a altres equipaments esportius, com les pistes exteriors cobertes de l’Eusebi Millán i de Remigi Herrero, el Poliesportiu Municipal del carrer d’Euskadi, l’Escola Pia Santa Anna o pistes esportives escolars que ja feien servir fins ara. Els equips preferents i sèniors es traslladaran al pavelló cobert de l’Escola Maristes Valldemia.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive