L'últim derbi jugat al Mora

capgros.com

Derbi per accedir a quarts de final de la Lliga Catalana EBA

La cita tindrà lloc el diumenge 19 a les 18h al poliesportiu Eusebi Millán i qui guanyi, a priori, es classificarà pels quarts de final d’aquesta competició

Unió Esportiva Mataró Germans Homs i Mataró Parc Boet Maresme es veuen les cares aquest cap de setmana a l’Eusebi Millán de Mataró, en la fase de grups de la Lliga Catalana EBA. L’últim cop que els dos equips es van veure les cares va ser el desembre de l’any passat al Palau Josep Mora, també en el marc de la Lliga Catalana EBA, en un partit que va caure en mans unionistes.

La cita tindrà lloc el diumenge 19 a les 18h al poliesportiu Eusebi Millán i qui guanyi, a priori, es classificarà pels quarts de final d’aquesta competició. Un apriorisme, però, que dependrà del resultat de l’altre partit del grup, el Barberà-Sant Cugat que es juga una hora més tard: si guanya el Sant Cugat es produirà un triple empat al capdavant del grup i llavors les coses pinten molt més bé per l’equip unionista ja que hauria de perdre de més de 27 punts perquè li usurpessin la primera plaça del grup que ara ostenta i que dona accés als quarts de final de la Lliga Catalana EBA. Quan comenci a botar la pilota a l’Eusebi Millán, però, no se sabrà el resultat de l’altre enfrontament, així que no hi haurà lloc per a l’especulació, els dos equips de la capital del Maresme hauran d’anar a buscar la victòria.

El femení de la UEM ja és a semis

La UE Mataró-FM G. Homs ja és a semifinals de la Lliga Catalana Femenina 2. El segon triomf de les mataronines, ara contra el Sant Adrià, atorga el passaport per a semifinals a l’equip entrenat per Albert Illa. La pista adrianenca va acollir la visita del bloc mataroní, que va superar amb solvència les liles per 53-92. Una brillant primera meitat de les grogues (21-57) va sentenciar el matx.