Foto d'arxiu del Joventut. Foto: R.Gallofré

El Hapo Joventut suma la tercera victòria seguida

El conjunt de Sergi Rodríguez s’imposa al Sant Esteve Sesrovires (36-31)

Sant Martí Adrianenc, Sant Esteve de Palautordera i ara Sant Esteve Sesrovires. Tres partits contra rivals clàssics de la Primera Estatal, tres victòries. El Hapo Joventut Mataró viu el millor moment de l’encara tendra temporada després d’enllaçar aquestes tres jornades amb bons resultats i establir-se a la zona mitja alta de la classificació. El Joventut té ara 10 punts i és setè, però a només un partit del tercer classificat i a dos partits (4 punts) dels líders.

El duel contra el Sant Esteve Sesrovires va començar amb un Mataró impetuós, amb ganes de demostrar qui portaria la veu cantant durant tot el partit. El primer parcial, de 4 a 2, va deixar pas al 10 a 5 després dels primers deu minuts. Era el primer avantatge important i el Joventut seria capaç de cuidar-lo fins al descans (19-14). La producció ofensiva del conjunt local marcava un ritme de partit infernal pel rival.

A la segona part, la dinàmica seguiria un guió similar. Si bé és cert que el Sant Esteve Sesrovires també presentava les seves credencials ofensives, va ser evident que el Joventut seguia trobant escletxes entre la defensa visitant. L’equip de Sergi Rodríguez dominava amb rendes relativament còmodes; 25 a 18, per exemple, quan faltaven vint minuts pel final. El Hapo va arribar al tram final amb el partit controlat i va certificar la victòria per 36 a 31.

Nil Moreno i Pol Barragán, amb 7 gols cadascú, van ser els màxims golejadors del Joventut Handbol Mataró. Daniel Aguilera i Bernat Bonamusa en van marcar 5. Bernat López en va fer 4 i Oriol Vaqué i Jan Bonamusa també van col·laborar amb 3 gols respectivament. En definitiva, una bateria de recursos ofensius que va ser massa pel rival. Els de Mataró visitaran la pista del Bordils en la propera jornada de lliga.