Clara Poo va fer 10 gols.

El Hapo Joventut suma la segona victòria seguida

Les de Mataró superen el Levante i escalen posicions a la taula (24-26)

El Hapo Joventut Mataró s’ha situat en cinquena posició després de guanyar el segon partit consecutiu. En un duel molt igualat disputat a València, el conjunt de la capital del Maresme es va imposar al Levante gràcies a una molt bona segona meitat. D’aquesta manera, l’equip que entrena David Verdugo confirma les bones sensacions dels últims dies.

El partit va començar amb un equip local ferm en defensa i efectiu en atac (3 a 0 en el minut 5). A partir d’aquí, el Levante va marcar el ritme durant la primera meitat. De totes maneres, el Hapo mai va permetre rendes que fessin pensar en un partit desequilibrat. El conjunt de Mataró, mica en mica, va poder igualar la dinàmica del seu rival (14-12 al descans).

A la segona part el Hapo va començar a trobar-se encara més còmode a la pista. En total, l’equip de Mataró només va concedir deu gols. A l’altra banda de la pista, el Joventut va trenar bons mecanismes per desordenar l’estructura defensiva del Levante. Així les coses, tot era qüestió de temps. Al final, els punts van volar cap a la capital del Maresme.

Clara Poo, autora de 8 gols, va ser la jugadora del Hapo més inspirada en atac. D’aquesta manera, Poo ja suma 51 gols aquesta temporada i se situa dotzena a la llista de millors canoneres del campionat. La seva companya d’equip, Ona Muñoz, és cinquena amb 61 dianes.