Foto d'arxiu del Joventut. Foto: R.Gallofré

Estrena amb derrota del Hapo Joventut Mataró

L’equip de Sergi Rodríguez perd a la pista de l’OAR Gràcia de Sabadell (32-24)

El Hapo Joventut Mataró ha començat amb derrota aquesta nova temporada a la Primera Divisió Estatal. No era plaça fàcil. La visita a Sabadell per enfrontar-se a l’OAR Gràcia acostuma a ser un desplaçament incòmode i aquesta vegada no va ser una excepció. L’equip vallesà va trobar una dinàmica ofensiva lluny de l’abast del Joventut i va acabar imposant-se per un resultat prou clarificador (32-24).

Els vuit gols de diferència es van gestar a mesurar que avançava el partit perquè, de fet, el Joventut va ser capaç de manar en el marcador durant el primer quart d’hora del duel. A l’equador de la primera meitat, els de Mataró governaven el partit amb una petita renda de dos gols (7-9). De totes maneres, els últims deu minuts abans del descans ja marcarien una nova tendència; un parcial de 7 a 3 feia que el conjunt local arribés a vestidors quatre gols amunt (17-13).

A la segona part el Joventut va saber competir però no n’hi va haver prou per ofegar els atacs del rival ni per augmentar el volum de joc a l’altra banda de la pista. Al final, la diferència es va anar ampliant, mica en mica, i l’OAR Gràcia acabaria guanyant amb una còmoda renda de vuit gols (32-24). L’equip de Mataró és conscient que pot millorar en molts aspectes durant aquesta setmana d’entrenaments.

A Sabadell, Nil Moreno va ser el màxim golejador de l’equip amb cinc gols. Bernat López en va marcar quatre, i fins a quatre jugadors més van aportar tres gols per cap; Manel Núñez, David Garcia, Jan Bonamusa i Roger González. Un bon repartiment de les tasques ofensives, però amb xifres que de ben segur poden créixer durant les properes setmanes.