El Germans Homs tanca la lliga amb tres victòries seguides

Cap de setmana de glòria per l’equip de Mataró

El Germans Homs - UE Mataró - FM ha tancat la temporada amb tres victòries seguides, dues de les quals aquest mateix cap de setmana; dissabte, davant l’Almeda, i diumenge al migdia, a la pista del Segle XXI, les mataronines han demostrat que acaben el curs en un excel·lent estat de forma.

La victòria contra l’Almeda (66-49)

El Germans Homs no va ser superior dins la pintura, però va trobar alternatives per decantar la balança. En triples, l’equip local va seleccionar molt millor el tir (un 40% d’encert amb un 6/15). En canvi, l’Almeda només va arribar al 19% d’encert. D’altra banda, el Germans Homs va acabar el partit amb un 100% en tirs lliures. L’equip de Mataró va anotar els 18 llançaments que va tenir des d’aquesta distància. L’Almeda va firmar un escarransit 6 de 13 (46%).

La UEM, que arribava al descans perdent de sis (22-28), va fer una segona meitat majestuosa. El parcial de 23 a 8 del tercer període ja havia capgirat la situació. El 21 a 13 de l’últim quart servia per ratificar la victòria local i superar el +11 que tenia l’Almeda del partit de la primera volta. Triomf (66-49) i average. Nhug Bosch va ser la millor jugadora del partit; 21 punts, 5 de 9 en tirs de camp, 8 de 8 en tirs lliures i 3 rebots. Xifres formidables. Ben secundada per Queralt Coll, 14 punts, i Natàlia Casals, 11 punts, Bosch va liderar el triomf mataroní.

El triomf davant el Segle XXI (58-66)

L’endemà mateix de superar l’Almeda, aquest diumenge al migdia, la UEM afrontava el partit que servia per tancar el curs. L’equip d’Albert Illa ha tornat a superar el rival per enllaçar una altra victòria, la tercera seguida en aquest tram final, i tancar la temporada amb un balanç de 9 triomfs i 17 partits perduts. El Germans Homs, malgrat el desgast del dia abans, ha tingut forces per capgirar el partit, una altra vegada, a la segona meitat. El parcial del tercer quart (10-22) ha resultat decisiu.

Aquesta vegada sense Nhug Bosch, Ariadna Magriñà agafava el seu relleu com a jugadora més determinant del duel; 21 punts, amb 3 de 4 en triples, i 8 rebots. Una actuació fantàstica de la jugadora mataronina, que seria fonamental per entendre la victòria del seu equip. Natàlia Casals ha repetit els 11 punts del dia abans, com la Unió, que també ha acabat amb 66 punts i una altra victòria al sarró per tancar la lliga.