El Futsal haurà de remuntar a casa. Foto: R.Gallofré

El Futsal perd a Galícia i haurà de remuntar a casa

Derrota mataronina en l’anada del playoff d’ascens (3-2)

El Futsal Mataró haurà de remuntar en el partit de tornada a casa si vol mantenir amb vida el somni de l’ascens a Segona. En el duel de l’anada, disputat aquest diumenge al migdia a Galícia, el conjunt que entrena Sito Rivera ha perdut per 3 a 2 davant el Santiago Futsal. L’equip de la capital del Maresme ha tingut ocasions per aconseguir un resultat millor, però pot marxar prou satisfet tenint en compte que l’últim gol del partit ha sigut seu, obra de Pol Novo.

Quintana, quan només s’havien jugat quatre minuts, ha fet el primer gol del conjunt local (1-0). Instants després ha empatat Pipa, però encara a la primera meitat Diego Pérez ha fet el segon del Santiago (2-1). Ja a la segona part, Dani Blanco situava una perillosa diferència de dos gols a favor de l’equip gallec (3-1), però això seria abans que Pol Novo fes el definitiu 3 a 2. Al final, és un resultat que permet als mataronins afrontar la tornada amb optimisme.

Sito Rivera: “Crec que tenim més potencial i podem remuntar perfectament”

L’entrenador del Futsal, Sito Rivera, es mostrava convençut de la remuntada poc després del xiulet final a Santiago: “Crec que tenim més potencial. Jugarem a casa i amb un ritme alt que ells notaran. A la mitja part d’aquesta eliminatòria perdem 3 a 2, però queda tot el partit a casa. El resultat es pot remuntar perfectament.”

L’experimentat tècnic del conjunt de Mataró marxava de Galícia amb sensacions contraposades: “La sensació és agredolça perquè hem perdut el partit per només un gol i, per tant, podem remuntar, però també és cert que hem tingut ocasions per treure un resultat encara millor. De totes maneres, la seva victòria és merescuda perquè han utilitzat molt bé les seves armes.” La tornada a Mataró dictarà sentència.