Imatge d'arxiu del Futsal. Foto: R.Gallofré

El Futsal Mataró es queda amb la mel als llavis

El filial de l’Industrias Santa Coloma empata in extremis (3-3)

Futsal Mataró 3-2 Industrias Santa Coloma. Aquest era el marcador quan quedava menys de mig minut pel final del partit. L’equip local havia suat i treballat de valent per imposar la seva llei davant un rival que es presentava al partit a una distància sideral dels mataronins a nivell de classificació però que, en qualsevol cas, va saber jugar les seves cartes per competir en un duel que semblava de clar color local. In extremis, a 25 segons de la botzina final, el conjunt de Santa Coloma va ser capaç d’establir un definitiu empat en el marcador (3-3). Un gol de Lacambra, amb un fort xut des de dins de l’àrea, firmava el repartiment de punts.

El Teresa Maria Roca va acollir un partit emocionant i disputat. El Futsal era conscient que una victòria el situava com a líder de la classificació, però aquí ningú regala res. L’Industrias va curtcircuitar el joc en combinació dels locals gràcies a una pressió alta, agressiva i individual sobre els jugadors del Futsal. Joel i Medina, els pivots del Mataró, estaven desproveïts.

Mica en mica, però, l’equip local va ser capaç de trobar escletxes a l’estructura defensiva del rival; De Barco i Soler feien els primers dos gols del duel. El 2 a 0 semblava indicar que el partit ja faria baixada. Sobretot perquè el Futsal arribava al descans amb aquest avantatge en el marcador. A la segona meitat, però, passarien moltes coses.

En el minut 30, la jugada clau. Alex Medina seria expulsat per doble groga en una bola dividida. Els visitants ho aprofitarien per fer el 2-1 mitjançant Abdel. La reacció local arribaria ràpidament amb el segell de Joel Císcar, que anticipava una acció de transició visitant i d’un fort xut exterior feia el 3-1. El partit entrava a la fase final. El conjunt de Santa Coloma va trobar el seu pivot, Mateo, amb una pilota llarga que es convertiria en el 3 a 2. En els dos darrers minuts, el Futsal va tenir opcions per a sentenciar però fins a quatre cops va faltar punteria en els xuts de camp a camp. A l’altra banda de la pista, i ja sobre la botzina, Lacambra no perdonaria (3-3). Ara el CN Sabadell és primer amb 38 punts, un més que el Futsal, abans de l’última jornada de la primera fase.